Udendørs spa til 4 og 5 personer

59.995,00 kr.

64.995,00 kr.

48.995,00 kr.

51.995,00 kr.

43.995,00 kr.

46.995,00 kr.

29.995,00 kr.

31.995,00 kr.

Vores udendørs spabade til 4 og 5 personer er perfekte til hele familien, til at invitere venner over forbi eller blot til at nyde lidt ekstra plads og komfort til dig selv. Med vores udendørs spa til 4 og 5 personer får du den perfekte blanding af stil, komfort og funktionalitet. De har alle et rummeligt design, så der er tilstrækkelig plads til alle, så I kan sidde komfortabelt og nyde de blide bobler i vandet og vandstrålerne fra de mange dyser. 

Når du vælger et udendørs spa fra SPAlageret, kan du også være sikker på at få høj kvalitet for dine penge. Vores spabade er fremstillet af holdbare materialer, der er designet til at modstå de danske vejrforhold og samtidig har et flot udseende og gode funktionalitet i mange år fremover. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da din tilfredshed er vores topprioritet. 

Besøg vores shoowroom og se alle vores udendørs spa til 4 og 5 personer. Vi er klar til at hjælpe med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder et spabad der er passende til dig/jer. 

Vores mest populær model er Fuur 6G til 5 personer

I kategorien spabade til 4 og 5 personer er vores model Fuur 6G den mest solgte model. Den er luksuriøs og yderst rummelig, så der er plads til 5 personer, der alle kan sidde godt.

Nyd roen og mærk velværen i en af de to loungesæder, eller i et af de tre formstøbte og ergonomiske sæder. Her får du virkelig meget udespa for pengene, hvilket gør det til en af kundernes favoritter. Læs mere om Fuur 6G her. 

Ring eller send os gerne en mail, så laver vi et samlet tilbud til dig/jer, hvor vi har udvalgt det mest nødvendige tilbehør I skal bruge til jeres nye spabad.

FÅ EN SNAK MED EN SALGSRÅDGIVER

Udfyld dine oplysninger her. Herefter vil en salgsrådgiver kontakte dig snarest.