Swimspa

169.995,00 kr.

149.995,00 kr.

Hvad er et swimspa?

Et swimspa er et stort udespa, der udover at have alle massage funktionerne fra et almindeligt udendørs spa også har et stort svømmeområde. Et swimspa giver dermed fordelene fra både et spabad og en swimmingpool. 

I svømmeområdet har et swimspa flere kraftige dyser til at skabe strøm i vandet, så du kan svømmetræne mod strømmen. Det er muligt at justere kraftige dyser, så de passer til dit niveau af svømning. Det er også muligt at slukke helt for dyserne, hvis du ikke skal bruge det til svømmetræning. 

I den anden ende af et swimspa er det integreret med massagedyser og siddepladser, så du og hele familien kan slappe af og nyde det varme vand. Massagedyser giver vandmassage og kan dermed hjælpe med at lindre muskelspændinger, forbedre blodcirkulationen og fremme afslapning. 

Et swimspa er ideelt til dig og din familie, hvis I ønsker at opretholde en aktiv livsstil, forbedre svømmefærdigheder, og samtidig ønsker at nyde afslappende spaoplevelser i eget hjem eller udendørsområde. 

Fordele ved et swimspa

Et swimspa har flere fordele, som gør det til et attraktiv valg:

 1. Svømmemuligheder: Du og hele familien får mulighed for at svømme i eget hjem eller udendørsområde, samtidig med at I har et udendørs spabad til afslapning. Uanset om I er erfarne svømmer, der ønsker at forbedre jeres svømmefærdigheder og teknik, eller bare vil plaske og lege i det store svømmeområde, så giver swimspaet begge muligheder. 
 2. Pladsbesparende: Et Swimspa kombinerer en swimmingpool og et spabad i en enhed, hvilket gør det til et ideelt valg, hvis der er begrænset med plads.Du kan nyde fordelene ved både en swimmingpool og et spabad uden at skulle have separate installationer. 
 3. Anvendes året rundt: Vandet i et swimspa kan opvarmes, hvilket betyder, at du kan bruge det hele året rundt, uanset vejret. Du kan svømme og nyde afslapning i swimspaet, uanset om det er sommer eller vinter. 
 4. Velegnet til hele familien: Der er plads til sjov og underholdende aktivitet for hele familien. Børn kan lege og svømme i den kraftige strøm af vandet fra dyserne, mens de voksne kan slappe af i spaområdet. 

Ulemper ved et swimspa

Selvom der er rigtig mange fordele ved et swimspa, er der også noget du skal være opmærksom på ved et eventuelt køb. 

 • Omkostninger: Et swimspa kan være en betydelig investering sammenlignet med traditionelle spabade eller swimmingpools. Der er også en del udgifter ved at have et swimspa, hvilket afhænger af størrelsen, funktioner og vejret. Det er vigtigt at overveje dit budget, og hvad du har af rådighedsbeløb til vedligeholdelse og vandopvarmning hver måned. 
 • Strømforbrug: Du skal forvente, at din strømregning bliver en del højere, da det bruger en betydelig mængde strøm. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor meget du anvender det hele året rundt, samt hvor varmt du ønsker vandet. Det er muligt at tilslutte en eller to varmepumper, så du kan spare på dine omkostninger til strøm.

Hvad koster et swimspa?

Du kan købe swimspa i mange forskellige prisklasser. Prisen afhænger af størrelsen og hvorvidt du ønsker en opdelt eller en “simpel” model. Hos SPAlageret har vi to modeller, hvor vores model Malmö koster 149.995 kroner og vores model Göteborg koster 169.995 kroner. 

Husk at tage leveringsomkostningerne i betragtning, når du køber et swimspa. De skal leveres på en lastbil med krav, da de er ret store, hvilket godt kan koste en del. 

Du kan altid koste SPAlageret, så hjælper vi med at skaffe en pris til dig ved et fragtfirma. 

Hvor stort er et swimspa?

Et swimspa er ret stort! Her kan du se størrelsen på vores to modeller: 

Malmö: 5 m (L) x 2,25 m (B) x 1,35 m (H).

Göteborg: 5,85 m (L) x 2,25 m (B) x 1,50 m (H).

Hvad koster det i forbrug om året?

Omkostningerne til forbrug ved et swimspa afhænger af flere faktorer, så vi kan ikke give dig et helt klart svar på dette spørgsmål. 

Faktorer der har betydning for det årlige forbrug: 

 • Hvor regelmæssigt du/familien bruger swimspaet.
 • Hvilken model du vælger, da størrelsen (antal liter vand) har en stor betydning. 
 • Hvor varmt du ønsker vandet.
 • Placeringen af swimspaet (Står det indenfor eller udenfor)
 • Om du har tilkoblet en eller to varmepumper.
 • Vejrforhold

Rengøring og gode huskeregler for et swimspa

Det er vigtigt at passe og rengøre et swimspa korrekt. Det vigtigste er at holde en god vandkvalitet og huske at tømme og skylle filtre. Du opretholder en god vandkvalitet ved at sørge for at pH-værdien holdes jævnt. 

Tjek klor og pH-værdierne en gang om ugen. Her kan vi anbefale at købe en ICO – Spa, der er en lille trådløs vandtester, der er udviklet til at gøre vedligeholdelse af et spabad eller swimspa mere enkelt og problemfrit. 

Filtre skal renses ca. en gang om måneden og skal skiftes en gang om året. Her kan vi anbefale at købe Filter Cleaner.

Hvis du holder en god vandkvalitet og sørger for rengøring af filtre, så behøver du kun at skifte vandet få gange på et år. 

Levering og tilslutning af et swimspa

Hos SPAlageret hjælper vi gerne med levering af et swimspa. Da et swimspa er ret stort og vejer en del, så kan vi ikke anvende vores egen lille lastbil. Et swimspa skal leveres med en fragtmand, der har en kran på lastbilen. 

Vi har samarbejde med transportvirksomheder, som kan klare denne opgave. Hvis du selv vil finde og booke transport og levering, så er det en mulighed. 

Det er vigtigt, at et swimspa bliver leveret på et fast og plant underlag, da det ikke må klodses op. 

Vi har en servicetekniker, som kan hjælpe med tilsutningen af et swimspa. Kontakt os endelig på telefon eller mail, så finder vi en løsning sammen med dig. Læs mere om SPAlageret her.

FÅ EN SNAK MED EN SALGSRÅDGIVER

Udfyld dine oplysninger her. Herefter vil en salgsrådgiver kontakte dig snarest.