Udendørs spa

59.995,00 kr.

64.995,00 kr.

48.995,00 kr.

51.995,00 kr.

43.995,00 kr.

46.995,00 kr.

23.995,00 kr.

25.995,00 kr.

29.995,00 kr.

31.995,00 kr.

38.995,00 kr.

41.995,00 kr.

Hvis du ønsker den ultimative spaoplevelse derhjemme hele året rundt, vil du kunne få det med et opvarmet udendørs spa. Nyd den friske luft og naturen hele året rundt, imens du slapper af i det varme vand.

Hos SPAlageret er vi stolte af at være forhandler af udendørs spa i høj kvalitet til billige priser. Uden at gå på kompromis med den gode kvalitet, ligger vi under de normale markedspriser på udendørs spa i Danmark. Vores spabade er designet med fokus på komfort og funktionalitet, så du kan nyde en afslappende oplevelse hjemme hos dig selv i haven, terrassen eller altanen.  

Vi har et stort udvalg af forskellige modeller, størrelser og design, så du kan helt sikkert finde et til dit behov. 

 

Alle vores udendørs spa er lavet af holdbare materialer og er driftsikre, så du kan nyde hyggelige stunder med venner og familien i mange år fremadrettet. 

Vi er et erfarent team, der står klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning, så du finder det perfekte spabad til dit hjem. Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål. Vi har et stort showroom i Skanderborg, hvor du kan se alle vores modeller før dit køb, samt få en snak med os om det rigtige valg af spabad til dig og din familie. 

Se mere om vores showroom og åbningstider her. 

Hvorfor købe et udendørs spa? 

Der er mange fordele ved at købe et udendørs spa. 

  • Hyggelige og afslappende stunder med familien og venner.
  • Nyd din have eller terrasse hele året rundt, selv når det er vinter og koldt. 
  • Hjælp til afstressning – Det varme vand og massen fra dyserne, er med til at give en afslappende følelse, der kan bidrage til afhjælpning af stress. 
  • Bedre søvn – Varm vand og dejligt massage gør at musklerne bliver dejligt afslappet, hvilket er med til at give en bedre søvn om natten. 
  • Reducer muskelsmerter og hjælp til restitution – Efter en hård fysisk træning kan dine muskler og led have brug for afslapning og restitution. Her er et udendørs spa din perfekte løsning. Dine muskler og led vil takke dig efter en tur i det varme vand, når du har lavet hård fysisk aktivitet.

 

Spabade med mange specifikationer

De fleste modeller kommer med lys- og springvands funktioner, samt bluetooth højtalere og termocover. Du kan ved de fleste modeller tilslutte et WIFI-modul, så du kan styre dit udendørs spabad fra din mobiltelefon. 

Vores udendørs spabade har installeret topmoderne cirkulationspumper fra Balboa, der er de mest driftsikre cirkulationspumper på spa markedet. Det betyder, at dine pumper har en levetid på +10 år. De er samtidig utrolige støjsvage og larmer minimalt, når spabadet ikke er tændt. 

Alle vores udendørs spa er udstyret med en hård plast bund, der sikrer at dit kommende spabad ikke tager skade af sne, regn eller andet dårligt vejr. Du kan sagtens lade dit udendørs spa stå udenfor hele året rundt i Danmark, så du kan nyde det ca. 40 grader varme vand hele året rundt. 

Hvad koster et udendørs spa? 

Et udespa findes i mange forskellige prisklasser. De mindre modeller kan koster fra 30.000kr, mens de større modeller kan koste op til 95.000 kr.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et udendørss spa. Vi kan muligvis lave en god rabat, hvis du køber ekstra tilbehør eller en varmepumpe til opvarmning af dit spabad.  

Følg os på Facebook og Instagram, hvor vi ofte slår gode tilbud op på spabade.

Produceret med Lucite® akryl

Alle vores spa modeller er produceret med amerikansk Lucite® akryl, der er anerkendt som akryl af høj kvalitet. Lucite® er en amerikansk anerkendt producent med mere end 80 års erfaring, så de er rigtig gode til det, som de laver. Deres akryl er ridse-, varme- og farvebestandigt, så det er yderst oplagt til vores udespa. Derudover er akrylen lavet med Microbran®-teknologi, hvilket giver permanent beskyttelse mod bakterier, lugt og mug.

Hvad kræver det at vedligeholde et udendørs spa? 

Når du har investeret i et udendørs spa, er det vigtigt at pleje og rengøre det korrekt. Det er vigtigt at holde en god vandkvalitet, samt sørge for at pH-værdien holdes på det helt rigtige niveau. 

Her er en lille huskeliste til dig, som kan hjælpe dig med, hvordan du skal tilgå den optimale rengøring. 

  1. Tjek klor- og pH-værdierne mindst en gang i ugen. Du kan eventuelt købe en Blue Connect GO, som kan opsættes til din mobil. Enheden måler de forskellige værdier i dit badevand, og giver besked om hvilke kemikalier som der skal tilsættes i vandet. Det bliver ikke meget nemmere end dette. 
  2. Tøm og skyl filter-bakken jævnligt, så holder du badevandet mere rent. 
  3. Filteret skal renses med filterrens ca. hver 14 dag, og skal skiftes ud en gang om året (hvis du bruger det jævnligt)

 

Du kan hos os købe alt tilbehør/kemi til dit spabad, som du skal bruge i forbindelse med vedligeholdelse af det. Find det lige her

Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder

Hvad koster det at have et udendørs spa?

Det er svært at svare på 100%. Det varierer afhængigt af størrelsen, funktioner og placering.  

En tommelfingerregel er, at det koster mellem 5.000 – 10.000 kr om året at holde et udendørs spabad opvarmet og med kemi produkter. 

Du kan spare penge på opvarmning af dit spabad, hvis du tilslutter en varmepumpe, der kan varme vandet mere effektivt end varmelegemet i selve spabadet. Det er også en god ide at købe et ekstra tykt termocover til at holde bedre på vandet varme, når du ikke benytter det. 

Hvor lang tid må man sidde i et spabad?

Der er ikke en fastsat grænse for, hvor lang tid man må sidde i et spabad. Tiden afhænger af ens eget velbefindende og helbredstilstand. Generelt anbefales det ikke at opholde sig et spabad i mere end 20 – 30 minutter ad gangen, for at undgå at kroppen overopheder. Det er vigtigt at tage en pause og få væske regelmæssigt, mens man sidder i spabadet. 

Lyt til kroppen og stop med at bruge spabadet, hvis man føler sig utilpas eller overophedet.

Hvor varmt kan vandet i et spabad blive? 

Vandet i et spabad kan blive op til ca. 40 grader varmt, hvilket er gældende for alle modeller hos SPAlageret. 

Hvor lang tid tager det at varme et spabad op?

Det afhænger helt af, hvor koldt vandet er fra starten, samt hvilken model du køber. Det varmer et par grader i timen. Hvis du vil varme dit spabad hurtigere op, kan du tilslutte en varmepumpe. 

Du kan tilkøbe et Balboa WIFI modul, så du kan styre dit udespa trådløst via en app på mobilen. På den måde kan opvarmning startes, uden at du skal ud til spabadet. 

Hvor lang tid skal man vente med at bade efter at have kommet klor i vandet?

Det er ikke farligt at hoppe i vandet lige efter, at der er kommet klor i vandet. 

Hvor ofte skal man skifte vand i et udespa?

Vi anbefaler, at du skifter vandet i dit spabad 2 – 3 gange om året. Det er dog ikke nødvendigt eller påkrævet at skifte vandet i et udespa, hvis du vedligeholder det intakt med den rigtige pH-værdi. Skift vandet, når du ikke længere synes at det er lækkert at bade i.

Hvor varmt skal mit spabad være?

En god tommelfingerregel er at et udendørs spabad ikke må komme over 40C° af sikkerhedsmæssige årsager. Hold derfor dit spabad mellem 35C° og 39C° grader. Hvis gravide eller børn under 15 år skal bruge spabadet, anbefaler vi ikke at vandet overstiger 37C°

Hvor skal man købe udendørs spa?

Du skal købe et udendørs spa hos den forhandler du føler dig mest tilpas hos. Overvej den samlede pris på dit udendørs spa inkl. levering og udstyr.

Hos Spalageret.dk kan du få et samlet tilbud på spabad, tilbehør og kemi inkl. levering. Vi levere selv vores udespa for at sikre, at der ikke sker fragtskader eller lign. under leveringen.

FÅ EN SNAK MED EN SALGSRÅDGIVER

Udfyld dine oplysninger her. Herefter vil en salgsrådgiver kontakte dig snarest.