Varmepumper

Viser alle 2 resultater

Tilslut en effektiv varmepumpe til dit spabad

Med en varmepumpe til et udendørs spa kan du effektivt opvarme vandet på en mere energibesparende måde. Udover at vandet kan blive opvarmet hurtigere, kan du også nedbringe dit strømforbrug med helt op til 60%, hvis du tilslutter en varmepumpe.

En varmepumpe fungerer ved at udnytte den omgivende luft og omdanne den til varmeenergi, som bruges til at opvarme vandet i spabadet. Dette gør det muligt at opnå og opretholde den ønskede vandtemperatur uden at bruge store mængder af strøm. 

Hvorfor købe en varmepumpe til dit udendørs spa?

At købe en varmepumpe til dit udendørs spa kan være en klog investering af flere årsager. Nyd det varme vand hele året rundt i spabadet, uanset vejret. Selv når det er køligt udenfor, kan varmepumpen opvarme vandet i dit spa og skabe en behagelig badeoplevelse. 

I de fleste spabade der bliver solgt hos os, sidder der et 3 kW varmelegeme indbygget, men hvis du køber en varmepumpe, kan forbruget komme ned på ca. 1150 watt – hvilket er en stor energibesparelse! Og vandet kan opvarmes hurtigere. 

Alle vores varmepumper er udstyret med wifi, så du kan styre den via en app på telefonen. Det giver en mulighed for at opvarme vandet, inden du kommer hjem fra arbejde, frem til sommerhuset eller inden fra sofaen. Dermed slipper du for at skulle ud til spabadet og skrue op for varmen, hvilket er koldt om vinteren. 

Du kan også vælge at indstille varmepumpen til bestemte tidsintervaller, så den altid varmer vandet på samme tidspunkt hver dag eller når du ønsker det. Du kan dermed nemt sørge for at vandet har konstant varme i spabadet, uden at varmelegemet i spabadet skal køre hele tiden eller du skal tænde og slukke det manuelt. 

Ved at købe en varmepumpe kan du også opvarme vandet hurtigere i spabadet, da det kan varme 2 – 4 grader i timen, hvilket afhænger af vejret og hvor stort dit spabad er. Det er i hvert fald hurtigere med en varmepumpe tilsluttet end blot det varmelegeme, som sidder i spabadet fra start. 

En varmepumpe kan du bruge hele året rundt, men det er vigtigt at sikre sig, at den er frostsikker og til hvilken temperaturgrænse den er funktionsdygtig til. Hvis vinter temperaturen bliver meget lav, kan det indbygget varmelegeme i spabadet bruges som en backup. 

Hvordan fungerer en varmepumpe til et spabad?

En varmepumpe til dit spabad udnytter den naturlige varme i luften til at opvarme dit badevand på en energieffektiv måde. Varmepumpen fungerer ved at bruge en kompressor og et kølemiddel i et lukket kredsløb. Dette tillader varmen at blive omsat til en højere temperatur end den omgivende luft, hvilket giver dig varmt vand i dit spabad. 

For at få varmepumpen til at fungere og overføre varmen til vandet, skal den forbindes med to slanger til spabadet. Den ene slange leder vandet fra spabadet ind i varmepumpen, og den anden slange leder det opvarmede vand tilbage til spabadet. Her er det vigtigt, at der bliver installeret et bypass i dit spabad, så vandet kan cirkulere mellem varmepumpen og spabadet. Dette kan vi hjælpe med hos SPAlageret. 

Udendørs spa varmepumper

Hos SPAlageret forhandler vi to forskellige modeller af varmepumper til udendørs spa. 

De to modeller kan du finde her: 

 

Hvis du har spørgsmål til de to modeller eller ønsker at finde den rigtige, som passer til dit udendørs spabad, så ring eller skriv en mail. Du er også velkommen til at kigge forbi i vores showroom, hvor du kan se alle to modeller. 

Levering og montering af varmepumpen til dit spabad

Hvis du køber en varmepumpe hos SPAlageret, kan vi sende den til dig eller du kan afhente den på vores lager i Stilling nær Skanderborg. 

Ved montering af varmepumpen skal der tages hensyn til placeringen. Det er vigtigt at vælge et egnet område til varmepumpen, der er godt ventileret og har tilstrækkelig plads til at sikre korrekt luftstrøm og let adgang til vedligeholdelse. 

Når varmepumpen er korrekt monteret, er det vigtigt at teste og kontrollere dens funktion. Dette kan omfatte at tænde for varmepumpen, indstille de ønskede temperaturindstillinger og sikre, at den begynder at opvarme vandet i spabadet som forventet. 

Hos SPAlageret kan vi også hjælpe med montering af varmepumpen til dit spabad, da vi har vores egen servicetekniker, som kører rundt i hele Danmark. Her vil vi gerne, hvis du ringer til os eller sender en mail, så finder vi et tidspunkt for montering af varmepumpen. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi står klar til at sikre en problemfri og korrekt installation.

FÅ EN SNAK MED EN SALGSRÅDGIVER

Udfyld dine oplysninger her. Herefter vil en salgsrådgiver kontakte dig snarest.