Udendørs spa til 2 og 3 personer

23.995,00 kr.

25.995,00 kr.

38.995,00 kr.

41.995,00 kr.

Hvis du er på udkig efter et udendørs spa til 2 eller 3 personer, kan du købe det hos SPAlageret. 

Vi har mindre modeller, som er beregnet til 2 eller 3 personer. Disse spabade er praktiske, hvis der er mangel på plads derhjemme eller i sommerhuset, og du/I ønsker et billigere spabad. Til en overkommelig pris og en størrelse der passer til haven eller terrassen, kan du opleve alle fordelene ved et spabad og finde ud af, om det er noget for dig. Bestil nu og oplev afslapning og wellness i dit eget hjem.

Et lille spabad med masser af komfort og funktioner. 

Nyd de luksuriøse fordele ved et lille spabad i dit eget hjem eller sommerhus. Vi har modeller der er skabt til at passe ind i små haver eller på en mindre terrasse, men der alligevel har masser af komfort og mange funktioner. Alle vores modeller er meget driftsikker og nemme at vedligeholde, hvilket også gælder de små spabade til 2 og 3 personer. 

Et udendørs spa til 2 eller 3 personer, vil egne sig godt til den lille familie med 1 – 2 børn, eller til det endelig par uden børn. 

Vores model Kerteminde til 2 personer har to lækre loungesæder. Størrelsen på spabadet gør, at det er et spa, som nemt kan passe ind i en lille have eller mindre terrasse. Vores model Samsø 6G til 3 personer kan du få i farverne hvid eller sort. Spabadet er designet med to liggepladser og en siddeplads, samt har indbygget 4. ½generationsdyser. Denne type dyser er til dig, som ikke vil gå ned på luksus og komfort. 

Hvis du er på udkig efter et lille udendørs spa med masser af komfort og funktioner, så finder du helt sikkert en model hos os. Ring +45 51 90 72 86 eller skriv en mail (kontakt@spalageret.dk), hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud fra os.

FÅ EN SNAK MED EN SALGSRÅDGIVER

Udfyld dine oplysninger her. Herefter vil en salgsrådgiver kontakte dig snarest.