Om os

Hos SPAlageret er vores mål, at give flere danskere de bedste spa-oplevelser med et udendørs spabad og mere luksus i hverdagen. Man kan nemlig ikke komme udenom, at et udespa virkelig kan skabe velvære og luksus i hverdagen – og det fortjener vi alle. 

SPAlageret har eksisteret siden 2017, og derfor har vi flere års erfaring med at sælge udendørs spabade til danskerne. Vi er specialiseret indenfor udespa, og derfor kan vi give dig den absolut bedste rådgivning og vejledning, hvis du ønsker at købe et udendørs spa.

Find alle vores udendørs spa her.

SPABADE AF HØJ KVALITET

Alle vores udespa er eget design, hvilket gør os til de eneste forhandlere af vores modeller. Vi er derfor i stand til altid at sikre høj kvalitet til en lav pris – Vi har nogle af Danmarks billigste spabade. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten! Vi kan tilbyde nogle af de bedste priser på det danske marked, da vi ikke benytter dyre mellemled og har en god aftale med vores leverandør. 

For at sikre, at du får et udendørs spabad af absolut højeste kvalitet, gennemgår vi alle vores spabade inden levering til dig. Hvert spa fyldes med vand og gennemgår en omfattende kontrol. Vores dygtige teknikere inspicerer og tester 46 forskellige punkter, inden spaet er klar til at blive leveret til dig. Efter testningen tømmes spaet naturligvis og gennemgår en grundig rengøring. 

Når du køber et udespa fra SPAlageret, følger der selvfølgelig en reklamationsret på 2 år med. Vi er derfor altid klar til at hjælpe dig, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit spabad, som er dækket af reklamationsretten. Vi har altid reservedele på vores lager, så vi kan assistere dig hurtigst muligt og minimere eventuelle ventetider. Vi har en servicetekniker, der kan komme og besøge dig, som kører rundt i hele Danmark. Vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige support og service gennem hele din købsoplevelse hos os. 

teamet hos spalageret

ALLAN
B2B ANSVARLIG & MEDEJER

CLAUS
INDKØB & MEDEJER

MARTIN
SERVICETEKNIKKER

STEEN
LAGER

LAURA
KUNDESERVICE

JANE
KUNDESERVICE

FÅ EN SNAK MED EN SALGSRÅDGIVER

Udfyld dine oplysninger her. Herefter vil en salgsrådgiver kontakte dig snarest.