Udendørs spa

Udendørs spa

Der er 16 varer.

Viser 1-16 af 16 element(er)

Aktive filtre

Udendørs spa i høj kvalitet 

Et udendørs spa også kaldet udespa, spabad, jacuzzi, og boblebad, er til udendørs brug, året rundt. Det varmes op via et varmelegeme eller en varmepumpe og benytter 400V strøm fra husets elnet. Spabadet styres med et styringspanel, som er installeret i spabadet. 


Et udendørs spa kommer i forskellige størrelser og former, men fælles for dem alle er at der er installeret dyser til massage og et varmelegeme til opvarmning af vandet.


Man kan benytte et udendørs spa hele året rundt, så man kan gøre de kolde vintermåneder lidt varmere og skabe ekstra feriestemning i haven om sommeren.


Med et udendørs spa kan du skabe hyggelige stunder med venner og familien, så i får flere gode dage, resten af livet.


Hos SPAlageret.dk har vi mange forskellige typer udendørs spa, så du nemt og overskueligt kan finde netop det spabad der opfylder dine behov.

Uden at gå på kompromis med den gode kvalitet, ligger vi langt under de normale markedspriser på udendørs spa.


Bestil og få dit udendørs spa leveret til døren inden 5 hverdage – Du skal blot tilføje vand, kemi og sætte stikket i kontakten. Derefter er det bare at nyde massagen fra de mange massagedyser, mens du lytter til din favoritmusik i de indbyggede Bluetooth højttalere. Det er det vi kalder en plug and play løsning.  


Lucite® akryl til dit udendørs spa

Alle vores modeller af udespa er produceret med amerikansk Lucite® akryl. Lucite® er en amerikansk anerkendt producent af akryl i høj kvalitet. Lucite® er rigtig dygtige til at producere akryl i høj kvalitet, og med mere end 80 års erfaring, så er de rigtig gode til det. Deres akryl er ridse-, varme- og farvebestandigt, så det er yderst oplagt til karene i vores udespa. Derudover, så er akrylen lavet med Microban®-teknologi, hvilket giver permanent beskyttelse mod bakterier, lugt og mug. 


Udendørs spa med mange specifikationer 

Hos SPAlageret.dk er det ikke bare et helt almindeligt udespa du køber. Vi vil gerne give dig dét ekstra. 

Alle vores udendørs spabad udstyret med en hård plastbund, der sikrer at dit kommende udendørs spa ikke tager skade af sne, regn eller utøj – På den måde kan du sagtens lade dit udendørs spa stå udenfor hele året rundt i vores nordiske klima og nyde det 40 grader varme vand. Vores udespa er bygget til at kunne stå ude hele året. 


Vores udendørs spa har installeret top moderne cirkulationspumper fra Balboa der er de mest driftsikre cirkulationspumper på spa markedet. Hvilket gør at selvom dit spabad køre i døgndrift, har pumperne levetid på +10 år.


For at opretholde klorniveauet og den anbefalede PH-værdi på 7,0-7,4 i dit nye udendørs spabad anbefaler vi, at du tilkøber vores udendørs spabad kemi-pakker. Kemi-pakkerne indeholder blandt andet klor- tabletter, så vandhygiejnen hele tiden er i top! Tilføj dem i vandet, og dit udendørs spabad er klar til dig kort tid efter. Vi har alt hvad du skal bruge af kemi, filtre og tilbehør til dit nye udendørs spabad.

Utrolig støjsvag udendørs spa

Vores udendørs spa kommer med et balboa styrersystem til cirkulationspumperne, som har en mindre motor end man normalt ser i udendørs spabade. Derfor er et udendørs spa fra spalageret.dk utrolig støjsvag og larmer ikke når spabadet er tændt.

Kontakt os for et tilbud på et billigt udendørs spabad

Skulle du være interesseret i at købe et udendørs spabad, så kontakt os hellere i dag end i morgen – På den måde får du hurtigere lidt ekstra luksus og velvære ind i hverdagen. 

Kontakt os på 51907286 eller [email protected].


Hvad koster et udendørs spa hos spalageret.dk

Prisen på et udendørs spa afhænger af størrelsen og modellen for det ønskede udespa.
Vores priser på spabade starter fra 33.995 kr. og går op til 94.995 kr.
Vores mest populærer udespa model Fuur 4G - Pearl white koster 59.995 kr. og lander mellem 60.000 og 70.000 inkl. levering og alt relevant kemi og tilbehør.

Her hos SPAlageret.dk har vi nogle af Danmarks billigste udendørs spa. Samtidig går vi ikke ned på kvaliteten i vores udendørs spabade. Dette kan vi gøre, fordi at vi ikke benytter nogle dyre mellemled. Vi kan derfor holde prisen nede, alt i mens vi holder kvaliteten oppe. Det kommer selvfølgelig dig som kunde til gode. 


For at sikre, at du får den absolutte bedste kvalitet, så bliver alle udespa testet inden det bliver leveret til dig. Spaet bliver fyldt med vand og gennemtestet. Vores teknikere tjekker 46 punkter på spabadet, inden spaet er klar til at blive leveret til dig som forbruger. Efter testen bliver spa’et tømt og selvfølgelig rengjort. 


Når du køber et udendørs spa fra SPAlageret.dk, så har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Derfor står vi selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis der mod al forventning skulle opstå problemer. Vi har også altid reservedele på lager, så vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt.


Valg af Udendørs spa

Er du i tvivl om hvilket udendørs spa du skal købe?

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker en fremvisning i vores nye flotte showroom på Niels Bohrs Vej 17F, 8660 Skanderborg. Du er selvfølgelig også velkommen til bare at komme forbi vores showroom inden for vores åbningstider.

Du kan også bestille en digital fremvisning, så du kan sidde hjemme i din stue, stille alle de spørgsmål du måtte have til de forskellige varianter af vores udendørs spabad og lade os vise dig rundt i vores showroom, så du kan se nærmere på de modeller der måtte fange din interesse.

Du er altid velkommen til at kontakt os på 51907286 eller [email protected], så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.  

Overvej dette når du har købt et udendørs spa

Selvom vi har skarpe priser på vores udendørs spabad, så er det en investering, og derfor ønsker man at passe bedst muligt på det. Derfor har vi samlet nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du erhverver dig et udendørs spa.

 1. Hvis du tilkøber levering, vil dit nye udendørs spabad blive leveret indenfor en uge af vores egne chauffører, i vores egne biler med en lille kran. Vi leverer dit udendørs spabad til din adresse eller måske til dit sommerhus? Vi leverer til kantsten. 
  Alternativt kan du gratis komme og hente dit nye spabad på vores adresse. Vi skal nok hjælpe med at laste spabadet på en trailer. 

 2. Når Spabadet er leveret er det allerede klar til at du fylder vand i, og derefter sætter strøm til. Du skal derfor blot have dit CE hun strømstik klar og sætte strøm til spa'et, efter det er fyldt med vand. Læs mere om opstart af udendørs spabad HER

 3. Benyt dig af coveret til dit spabad for at undgå at få blade og andet skidt i dit spabad, når det står ude hele året rundt. Coveret hjælper også med at holde på varmen og nedsætte dit strømforbrug. 
  Vi har udstyret vores udendørs spa med plastbund, der sikrer at dit spa ikke tager skade i de danske vejrforhold.

 4. Det er vigtigt at du får målt klorniveauet og pH-værdien i din spa og holder øje med at niveauet ikke bliver for højt eller for lavt. Du kan måle værdierne ved brug af teststrips, som er en nem og billig måde at måle værdierne på. Du kan også vores digitale Pool Lab pH Tester, som blot dyppes i bassinet og så analyserer den vandets værdier og sender resultatet til den gratis app.

 5. Vi anbefaler at du udskifter vandet i dit spabad 2-3 gange om året for den reneste oplevelse. Det er dog ikke nødvendigt eller påkrævet at skifte vandet i dit udespa, hvis du holder PH-værdien intakt. Skift vandet, når du ikke længere synes, at det er lækkert at bade i. 

 6. Du har reklamationsret på dit udendørs spabad og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om dit spabad. Læs evt. vores handelsbetingelser HER

 7. Har du bygget en hævet træterrasse kan du integrere dit spabad i din terrasse, så du nemt og bekvemt kan komme ned i dit spabad. Vær dog opmærksom på, at der skal være mulighed for, at vores tekniker kan komme til spaet, på alle 4 sider af spaet, i tilfælde af reparationer. 

 8. Få det forsikret - når du har modtaget og sat dit spa op, så anbefaler vi at du får inkluderet din spa i din indboforsikring, så du kan være tryg og få den nødvendige hjælp hvis der skulle ske uheld eller skader. 

Forskellige typer udendørs spabade

Når du ser vores store udvalg af udendørs spabade, kan du se at der kommer spabade i forskellige prislejer, alt efter hvad dit behov er. Prisforskellen følger med størrelsesforskellen på vores udendørs spabade. Alle vores spa er i høj kvalitet og er godt isoleret, så det holder godt på varmen. 

Den mindste, og derfor den billigste, spa vi har går ned til en 3 personers spa, som næsten har præcist de samme funktioner som den største, og dermed den dyreste, vi har, som har plads til op til 8 personer.

Fordele ved udendørs spa

Der er rigtig mange fordele ved at benytte dig af vores udendørs spabade. 


Hjælp til afstresning

Det varme vand og den masserende effekt dyserne i spabadet giver, er med til give en afslappende følelse der kan være med til at afhjælpe stress. 


Bedre søvn

Når man har siddet et stykke tid i det varme vand og fået en dejlig massage, vil musklerne blive dejligt afslappet, hvilket er med til at give en bedre søvn om natten.


Reducer muskelsmerter og hjælp til restitution
 

Efter en hård fysisk træning kan dine muskler og led have brug for afslapning og restitution. Her bliver dit udendørs spabad din bedste ven. Dine muskler og led vil takke dig efter en tur i det varme vand, når du har lavet hård fysisk aktivitet og du ville kunne føle en mærkbar forskel dagen efter din træning.


Hvad er forskellen på et vildmarksbad, et udendørs spa og en swimspa?

Et udendørs spa, som også går under navnet udespa eller jacuzzi, er til brug udenfor i haven, sommerhuset eller på en terrasse.
Et udendørs spa bliver opvarmet med strøm og bruger op til 400V. 

Et af de mest benyttede styrersystemer til udendørs spa er et system fra Balboa der har markedets bedste styringspanel. Balboa er kendt for deres styresystemer til udespa, og er derfor det mest populære styresystem i spaverden. Det er selvfølgelig også Balboa styresystem vi har i vores udendørs spabade.  


Et vildmarksbad er i store træk et opvarmet udendørs træbadekar, som oftest er lavet i cedertræ og som opvarmes med naturligt brænde og en tilkoblet brændeovn til formålet, der kan gøre varmejustering af vandet meget besværligt. I visse tilfælde kan der tilkobles et elektronisk varmelegeme, som gør justeringen af vand temperaturen lidt nemmere.  


Ved et vildmarksbad kan det være svært at styre temperaturen, og opvarmning kan tage lang tid. Et udendørs spabad fra SPAlageret.dk er altid varmt. Og derfor også klar til det spontan brug, som vi mener giver den største tilfredshed og livskvalitet og derfor giver flere gode dage, resten af livet. 


Et swimspa er en stor spa, som er med indbyggede svømmejets, som kan skabe strøm i vandet, så du kan bruge swimspa til at svømmetræne. Med et swimspa kan du derfor svømmetræne, uden at du skal have gravet en hel swimmingpool ned i haven. Med en swimspa kan du, som med almindelige spa, opvarme vandet, så du kan svømme i en behagelig temperatur. Et swimspa er, som navnet angiver, også et spa. Nogle modeller er en stor spa, med siddepladser i den ene ende, mens andre modeller er delt op, så der er to separate “bassiner”. 

Test dit udendørs spa og få levering til døren 

Ønsker du at se, teste og afprøve vores forskellige udendørs spabade inden du foretager dit endelige køb, så kan du altid besøge os i vores 200 m2 udstilling i 8660 Skanderborg. Kontakt os på 51907286 eller [email protected], så aftaler vi en tid, hvor du kan komme og se vores store udbud af billige udendørs spa. Du er selvfølgelig også velkommen til bare at kigge forbi i vores åbningstider. 


Skulle du af geografiske årsager være forhindret, så har du også muligheden for at købe dit udendørs spabad og få det leveret direkte til døren. 


Dit udespa bliver pakket og fragtet forsvarligt, så du altid kan være tryg ved at handle på nettet ved os. 


Dit spabad bliver grundigt testet af inden afsendelse, så vi sikrer os at du kan gøre brug af dit nye udendørs spabad så snart det lander på din adresse. 


Blot påfyld vand på, tilsæt kemi og tilslut til stikkontakten, så kan du med rette læne dig tilbage og nyde godt af dit nyerhvervede luksusprodukt. 


Skulle der mod al forventning ske noget med dit udendørs spabad, så har vi altid 2 års reklamationsret, samt 10 års garanti på levering af alle reservedele til dit udendørs spabad.

Vedligeholdelse af udendørs spa

Pasning og pleje af dit udendørs spa

Når du har investeret i et udendørs spa, er det vigtigt at pleje og rengøre det korrekt. Det allervigtigste er at holde en god vandkvalitet og sørge for at pH-værdien holdes på det anbefalede niveau. 

Når du skal rengøre dit udendørs spa, så har vi samlet en lille huskeliste til dig, som kan hjælpe dig med hvordan du skal tilgå den optimale rengøring.

Huskeregler for rengøring af udendørs spa: 

 1. Tjek klor- og pH-værdierne mindst en gang i ugen.
 2. Tøm og skyl filter-bakken jævnligt. 
 3. Filteret skal renses med filterrens ca. hver 14 dag, og skal skiftes en gang om året (hvis du bruger det jævnligt)

Listen er ikke så lang. Så det er faktisk ret overskueligt at holde og rengøre sit udendørs spabad.
Udover dette, så er der ikke det store behov for særlig meget rengøring. 


Spørgsmål om udendørs spa

Hvis du har spørgsmål, og du har brug for svar på inden, under eller efter købet af dit nye udendørs spabad, kan du altid gå ind og læse vores FAQ-side. Her har vi forsøgt at svare på alle de gængse spørgsmål der måtte være til køb, levering, håndtering og alt derimellem.


Udespa tilbud

Det kan være en stor investering at erhverve sig et udendørs spa. Derfor står vi altid til rådighed på telefonen eller via vores email, til at guide dig i din købsproces og til at lave et uforpligtende udespa tilbud, så du får et bedre overblik over prisen på et udendørs spa, tilbehør og levering.Opstarts guide til dit udendørs spabad

Vi har lavet en rigtig fin videoguide der, hvor Allan viser hvordan du starter op i din udendørs spa efter du har modtaget den.


Klik her hvis du vil se flere videoer på youtube

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om udendørs spa

 1. Hvad koster det at opvarme en udendørs spa?
  Det afhænger af modellen du vælger. Men som tommelfinger regel siger man at det koster mellem 5000 - 10.000 kr./år at holde et udendørs spabad kørende afhænig af størrelsen på dit spabad. Dog kan dette reduceres med op mod 75% hvis du tilkobler en varmepumpe.
  Det har inflydelse hvor mange gange om ugen du bruger dit udendørs spa. Hvis du bruger dit spabad 3 til 5 gange om ugen vil det ca. bruge mellem 1700 til 2800 KwH om året, svarende til 5.100 til 8.400 kr. om året, med en kWh pris der ligger på 3 kr.

  Afhængig af størrelsen, vandmængden, placeringen af spabadet, vejrforhold, brug, mm. koster det mellem 400 - 800 kroner om måneden at varme et udendørs spa op.

 2. Kan man flytte rundt på dyserne i spabadet?
  Du kan nemt og enkelt skrue dyserne i dit udendørs spabad fra spalageret.dk ud og sætter dem andre stedet i dit spabad. Indgangen til dyserne skal dog have samme størrelse.

 3. Hvilket styresystem er der i et udendørs spa?
  Alle vores udendørs spabade er installeret med Balboa styresystem, der kommer med WiFi system så du kan tilkoble din mobiltelefon og styre musikken derfra. Hvilket sejler os til næste spørgsmål.

 4. Kan jeg høre musik i mit spabad?
  Der er installeret højtalere i alle vores spabade, så du kan sidde og nyde dit yndlingsnummer mens du bobler i en af vores udespa.
  Det er dog ikke et B&O anlæg der sidder i. Men anlægget spiller rigtig fint og du kan sagtens høre musikken mens dit spabad er igang.

 5. Kan jeg få leveret mit udendørs spa?
  Når du køber et udendørs spabad hos spalageret.dk kan du vælge at få levering med til din bestilling. Så sørger vi for at vores egen chauffør levere dit spabad lige til døren. Du skal dog have fat i din lokale kranmand, hvis dit spabad skal løftes ind i haven eller på terrassen.

 6. Hvor varmt skal mit spabad være?
  En god tommelfingerregel er at et udendørs spabad ikke må komme over 40C° af sikkerhedsmæssige årsager. Hold derfor dit spabad mellem 35C° og 39C° grader. Hvis gravide eller børn under 15 år skal bruge spabadet, anbefaler vi ikke at vandet overstiger 37C°

 7. Hvad er strømforbruget i et udespa?
  Der er flere faktorer der spiller ind ved strømforbruget i et udespa.
  Størrelsen på dit spabad er væssentlig, da et stort spabad indeholder mere vand og derfor skal bruge mere strøm for at opvarme vandt.

  Derudover spiller vejret også en rolle, da det kræver mere strøm at varme et spabad op til 40 grader på en kold vinterdag end det gør på en varm sommerdag, da vandet om sommeren vil være varmere fra start.

  Som nævnt i det første punkt kan du reducere prisen på strømmen ved at benytte en varmepumpe til at opvarme et udendørs spabad.

 8. Hvor skal man købe udendørs spa?
  Du skal købe et udendørs spa hos den forhandler du føler dig mest tilpas hos.
  Overvej den samlede pris på dit udendørs spa inkl. levering og udstyr.

  Hos spalageret.dk kan du få et samlet tilbud på spabad, tilbehør og kemi inkl. levering.
  Vi levere selv vores udespa for at sikre der ikke sker fragtskader eller lign. under leveringen.

Tilbehør til udendørs spa

Her hos SPAlageret.dk finder du også et stort udvalg af tilbehør til dit udendørs spa. Vi har alt fra de praktiske, til de funktionelle og til de ekstra luksus tilbehørsdele.


Af de praktiske tilbehør finder du blandt andet filterrens, måleudstyr til at holde øje med klorniveau, pH-værdi og temperaturen i spaen og selvfølgelig pakker med klortabletter, pH-down og så videre. Så du kan have styr på kemien i din udespa. 


Af de funktionelle tilbehørsdele finder du blandt andet gelænder og trappe til dit udendørs spa og cover, både almindelige og ekstra tykke som har termoeffekt.


Af de mere luksuriøse tilbehørs ting finder du for eksempel et cover holder, som hjælper med at løfte coveret af dit udespa. Vi forhandler også håndklæde holder som du kan montere på siden af dit spa, eller et barbord til montering, så du har et sted, hvor du kan stille dine drikkevarer eller andet, mens du sidder i spaen.

Rentefri finansiering af udendørs spa

Hos SPAlageret.dk reklamerer vi med, at vi – blandt vores produkter - har Danmarks billigste udendørs spabad på markedet.


Selvom vi udelukkende har Danmarks Billigste udendørs spa tilbud, så kan en investering af denne kaliber være omkostningsfuld. Derfor tilbyder vi også en rentefri betaling i samarbejde med Sparxpres.