SwimSpa

SwimSpa

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Swimspa

Et swimspa er den nyeste populære fritidsfornøjelse til haven. En fornøjelse der er på linje med et udekøkken og swimmingpool. Det giver dig mulighed for at svømme og motionere i dit spa ved hjælp af konstant kørende strøm modstand. Du kan motionere hver dag med svømmetræning i 26 grader varmt vand. Derefter kan du tage en velfortjent slapper i spabadets 38 grader varme wellness bobler. Sommer og vinter og under åben himmel kan du få udendørs wellness året rundt. Dette spa kombinere det bedste af to verdener. 

Hvad er et swimspa?

Et swimspa er en kombination af pool og spabad, som gør at den har mange flere funktioner end en pool, og på denne måde kan give gavn for hele familien. 

Det er derfor mere anvendeligt end en almindelig pool eller spa. Hvis man ikke opvarmer en pool, er der ikke mange dage om året hvor man kan nyde denne. Men et swimspa er en krydsning af pool og spa, og den har altså sin egen opvarmning, som en spa. Således er den altid klar til brug. Derudover er den også isoleret bedre end en pool. 

Med et swimspa fra Spa Lageret kan du dyrke intens svømmetræning i hjemmet eller sommerhuset. Det giver dig muligheden for at svømmetræne med hjælp fra flere kraftige modstrøms dyser, som er placeret foran dig i swim spaen. Disse modstrøms dyser sender strømmen mod dig, som dermed skaber modstand, når du svømmer i din swim spa. Du kan selv styre modstanden, så du bestemmer selv tempoet.


Typer af swimspa

Swimspa kan fås i forskellige typer. En hvor det primære formål er til svømmetræning, hvor der kan være indbygget massagesæder i. Men der er også en udgave, der er indeholder to “afdelinger”; en afdeling til svømning og en til spa. 

I den opdelte model får du en swim-del, som er udstyret med kraftfulde swim dyser, som gør at du kan svømme med modstand fra strøm, hvor du selv kan styre hvor kraftig modstanden skal være. Dette bassin er oplagt til dig, der vil motionere og svømmetræne, men det er også oplagt til for eksempel svømmetræning. 

Du får også en spa-del, der er separeret fra svømmedelen. Dermed kan du have forskellige temperaturer i de to kar. Dette er fordelagtigt, da de fleste ønsker, at spaen er varmere end det man svømmer i. Spa-delen er designet med siddepladser og flere dyser i rustfrit stål, som giver dig en lækker massage. 

I den ikke-opdelte model, er det primære fokus alt fra at svømmetræne alene til at slappe af med din partner eller invitere familien eller vennerne til poolparty. Det store bassin giver mange muligheder!

I denne type er der selvfølgelig også jetpumper, som kan skabe strøm i vandet, så du kan svømme derudaf. 


Hvad koster et swimspa?

Prisen afhænger naturligvis af størrelsen og hvorvidt du ønsker en opdelt eller en “simpel” model. Lige meget hvilken model du er til så garanterer vi hos Spa Lageret at kvaliteten er i top. 

Vores swimspa kommer også med et af premium styresystemerne på markedet - det amerikanske styresystem Balboa. Med dette kan du nemt styre hvor mange grader dit bassin skal have. 

Hvad vil et swimspa koste om året i forbrug?

Med en pool, spa eller swimbassin, så vil der løbende være forbrugsudgifter. Udgifterne afhænger naturligvis af hvilke lokale priser, der er på dit el og vand og selvfølgelig hvor ofte du bruger dit spa. 

Dog er swimspa så moderne og er i den grad forbedret, som for eksempel på bedre isolering, så spaet bedre holder på temperaturen. Dette gør at omkostningerne er faldet en del de seneste år.


De parametrer der afgører forbrugsomkostningerne for et swimspa er:

  • Hvor meget du bruger det
  • Hvor stort dit bassin er
  • Hvilken temperatur du ønsker 
  • Om du har det stående inde eller ude (hvis det står ude, så betyder vejret også noget)
  • Om du har tilkoblet en varmpumpe

Pasning og rengøring af Swimspa

Når du har investeret i et swimspa, er det vigtigt at passe og rengøre det korrekt. Det allervigtigste er at holde en god vandkvalitet og sørge for at pH-værdien holdes jævnt. Ozonatoren sørger for at holde vandet bakteriefrit. Vi anbefaler derudover at tilsætte klor efter behov. 


Huskeregler for rengøring af et Swimspa: 

Tjek klor- og pH-værdierne mindst en gang i ugen.

Tøm og skyl filter-bakken jævnligt. 

Filteret skal renses ca. en gang om måneden og skal skiftes en gang om året (hvis du bruger det jævnligt)

Derudover er der ikke behov for særlig meget rengøring af et swimspa. Man kan foretage en afkalkning en gang imellem og skifte vandet få gange på et år. 

Levering af swimspa

Et swimspa vejer ret meget så alle vores Udespa leveres med enten fragtmænd eller via vores egen chauffør, som fast leveringsmetode, og til fast pris til alle brofaste forbindelser i Danmark. 

Placering og tilslutning af et swimspa

Et swimspa skal stå på et fast og plant underlag. Du må altså ikke klodse den op. Derudover skal der være 1 meter fri plads hele vejen rundt om spaen af hensyn til service, da der kan ydes service på rør og tilkoblinger hele vejen rundt. 


Andre produkter

Er du interesseret i vores andre produkter, så kan du nogle af vores andre kategorier her: udendørs spabadspa tilbehør og varmepumpe til spa