Kemi til udespa

Kemi til udespa

Der er 18 varer.

Viser 1-18 af 18 element(er)

Aktive filtre

Find den rette kemi til dit udespa

Her hos SPAlageret.dk synes vi det er meget vigtigt at komme godt igang med sit udespa og få mange gode stunder i sit Udespa.
Derfor har vi samlet et par pakker, som helt sikkert vil hjælpe dig godt i gang og give dig en god oplevelse med dit nye Nordic Relax Udespa!


Kemi produkter sørger for at dræbe bakterierne og er med til at forhinde alger i badevandet. Badevandet i et spabad der står udenfor kan let påvirkes af luftforurening, skidt fra de bare fødder og pollen fra planter og træer. Derfor er de essentielle for at holde din udendørs spa ren. 

Det kræver nogle gode rutiner at holde badevandet lækkert og de spabad rent, når du har investeret i et spabad. Det er derfor vigtigt at bruge de rette kemi proudkter til spa og den rette dosering. Så badevandet bliver ved med at være flot og indbydende.

PH værdien i dit badevand i dit Udespa er meget vigtigt, for at de desinficerinde produkter kan arbejde optimal, og at vandet føles behageligt at bade i.
Vær derfor opmærksom på hvilke produkter du kommer i vandet og hvor meget du tilføjer til dit spa. Få mere info omkring PH værdi her.

Derudover skal du sørger for at badevandet har det rigtige klor niveau, så du kommer alle bakterierne til livs og du dermed har badevand der er bakteriefrit og lækkert. Få mere info om klor i spabad og klor produkter her.


Det kan du sikre dig med de mange forskellige produkter vi har til dit udespa.

Prøv f.eks. vores Nordic Start Pakke 1, som er inkl. Spa Tabs 10, som er en hurtig opløsende klor tablet, og gør dit udespa klar på kun 3-5 min.

Ell vores Nordic start pakke 2 som indeholder alt hvad du skal bruge for at rense badevandet samt rørsystemet i dit Udendørs spa.

Uklart badevand i dit spabad

Der kan være forskellige grunde til at vandet i dit spabad bliver uklart. Det kan både være dine filtre ikke bliver renset godt nok eller fordi de skal skiftes. Derudover kan det være fordi der ikke er brugt den rette mængde kemi i form af klor eller PH justering i vandet. Det kan også forekomme når der kommer olie og cremerester fra huden op i vandet.

Hvis du oplever at vandet i dit spa er uklart, kan det være en god ide at benytte dig af Sea clear til at gøre badevandet i dit spabad klart og lækkert igen.

Fordele ved at bruge de rette kemi produkter i dit spabad

  1. De spabad forbliver rent og pænt indnvendigt.

  2. Badevandet forbliver rent og pænt og skal ikke skiftes så ofte.

  3. Dine filtre holder længere og holder derfor dit spabad fri for skidt

  4. Ingen risiko for at blive syg af beskidt badevand, hvis klor niveauet holdes og derfor dræber alle farlige bakterier.

  5. Holder dine vand rør i spaet rene og pæne så du spare penge på din elregning, fordi det varme vand kan løbe hurtigt og frit igennem.

  6. Holder skummet ude af vandet, så dit badevand altid er fint og indbydende at hoppe i.

Hvis ikke du bruger de rigtige produtker i dit spabad, risikere du at du skal skifte vandet ofte og at de spabad kan tage skade af det.