Varmepumper til spa

Varmepumper til spa

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Varmepumpe til udendørs spa

Med en varmepumpe til udendørs spa kan du effektivt opvarme dit udendørs spabad på en energibesparende måde. Denne løsning kan det være rigtig brugbar for dig med et udespa som skal varmes op. De fleste kan godt se en stigning i deres elforbrug, når de anskaffer sig et udendørs spabad, og her vil varmepumpen være med til at nedbringe den højere elregning.

En varmepumpe til udendørs spa er en af de mest effektive måder at opvarme et udendørs spabad på. Den kan nemlig opsamle varmen i luften og omsætte denne varme til at opvarme dit udendørs spabad.

Med en varmepumpe kan du spare op til 80% af spaets strømforbrug. Du kan nemlig nyde godt af varmepumpen næsten hele året. Dertil har vi nogle varmepumper der er udstyret med wifi, hvilket betyder, at du kan styre udespaen med en tilhørende app. Dette er især relevant at have, hvis du ønsker at varme spaet op inden du kommer hjem fra arbejde, eller hvis du gerne vil skrue op for varmen når vinteren melder sin ankomst.

Hvad er en varmepumpe til spa?

Det smarte ved en varmepumpe til udendørs spabad er, at den omsætter enten jordvarme eller luft til energi. På denne måde udnyttes den gratis varme og energi, som allerede eksistere enten i form af luft eller varme. En varmepumpe til spa kan spare dig helt op til 80% af dit strømforbrug fra dit spabad, og på den måde kan den være med til at reducere dine udgifter til dit spabad.

En varmepumpe til udendørs spa bruger en opvarmningsform, hvor den, afhængig af hvilken type du vælger, optager varmeenergien fra luften eller jorden, og derefter omdanner denne energi til den varme som du kan bruge til opvarmning af dit spa. Det er dermed en billig opvarmningsform, der udnytter energien optimalt. Vores modeller omdanner dog kun varmen i luften til varme i dit spa, og ikke varmen fra jorden.

Hvordan fungerer en varmepumpe til spa?

Den måde hvorpå en varmepumpe til spa fungerer på, er lidt ligesom et omvendt køleskab. Varmepumpen trækker varmen ud af luften udenfor, og bruger denne energi til at opvarme dit spabad. Der forbundet to slanger til varmepumpen, som leder vandet fra spabadet ind i varmepumpen, og leder det opvarmede vand tilbage til spaet.
Det sker ved at der bliver installeret et bypass i dit spabad, så vandet køre ud i varmepumpen og ind i spaet igen, istedet for kún at cirkulere rundt i spa systemet.

Andre produkter

Er du på udkig efter et undendørs spabad, eller udendørs spa tilbehør? Så kan du finde begge dele lige her. Noget af det, som gør at en varmepumpe til et spa fungerer godt, er at det kan bruges det meste af året, så længe temperaturen ikke kommer for langt ned. Det giver dig god mulighed for at nyde godt af din investering i et udendørs spabad hele året.