Udespa Nordic Start Pakke 1 - Kemi pakke til udendørs spa

  795,00 kr.
  Inkl. moms

  Et udespa kræver ikke meget pleje. Men én ting skal du som spaejer holde særligt styr på. Det er kemien. Vi har derfor gjort det nemt for dig, og samlet alt hvad du skal bruge til den første vandpleje i vores startpakke 1. Her finder du alt hvad du skal bruge til opstart af dit nye udespa. Pakken skal ses som en opstartspakke. Du vil skulle bruge øvrig kemi til opretholdelse af spa og badevand på sigt.

  Pakken indeholder: 

  1 kg Long Tab 20

  1 stk. flydedispenser til klor 

  1,5 kg. pH down

  1 stk. pH test strips 

  Pakken indeholder teststrips, så du kan måle vandets pH værdi. Derudover indeholder pakken klor (Long tab 20) som er langsomt opløseligt klor, som vil holde dit badevand hygienisk. Med til Long tab 20, indeholder pakken en flydedispenser som kloren skal ligge i og opløses. Det er vigtigt, at du ikke ligger kloren direkte i spaet, da det kan påvirke akrylen i spaet. Til sidst finder du i pakken pH down, som er et af de kemiprodukter som du kommer til at bruge mest, og som det er vores erfaring, at man kommer til at mangle først.

  Mangler du blot et af disse produkter, kan det købes enkeltvist her.

  Vi anbefaler: Startpakke 1 indeholder det du skal bruge til opstart af dit udespa. Vi anbefaler at du også bestiller startpakke 2, som indeholder kemi mm. til vedligehold.

  Antal

   

  Sikker betaling

   

  Hurtig levering

   

  Fortrydelsesret

  Du vil eventuelt også synes om

  Relaterede produkter

  16 andre produkter i samme kategori