Udespa Skagen 4G - 5 pers. - 200x200x90cm - Pearl white

Tilvalg

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

1.074 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 43.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.074 kr. Samlede kreditomkostninger 7.512 kr. Samlet tilbagebetaling 51.507 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 8,25%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
43.995,00 kr.
Inkl. moms

Drømmer du om mere afslapning og flere rolige stunder? Om et sted hvor du kan nyde en hyggelig aften med venner og familie? Eller et sted hvor du kan nyde et roligt øjeblik alene? Så er vores model Skagen 4G det helt rigtige spa til dig! 

Med et model Skagen 4G i dit liv, vil du altid have et afslappende sted, hvor du kan stresse af og nyde velvære i dit eget hjem. Her får du et rigtig dejligt udespa, til en rigtig god pris. 

I model Skagen 4G er der plads til 5 personer. Her får du hele 4 siddepladser og et skønt liggesæde, så der er flere forskellige muligheder for, at finde den plads du bedst kan lide. Alle 5 pladser er designet efter ergonomiske principper, for at sikre den helt rigtige komfort på alle 5 pladser. 

Model Skagen 4G er udstyret med en masse fede detaljer! Dette inkluderer 39 stk. 4G dyser i rustfrit stål, bluetooth højtalere, vandfald og LED-lys. Her får du altså et udespa som har alle de fede detaljer, og som uden tvivl, vil kunne give dig og familien nogle skønne oplevelser i udespaet. 

Med til udespaet medfølger et smart cover. Coveret hjælper med at holde på varmen i spabadet og sørger for at der ikke falder blade og andet skidt i badevandet. Hvis du gerne vil opgradere, så sælger vi også et lækkert ekstra tykt thermocover, som holder endnu bedre på varmen. Find vores 12-15 cm. tykke thermocover her.

4. generations dyser

Denne model af Skagen udespa, er bygget med 4. generations massagedyser. 4. generations dyser er til dig, som ikke vil gå ned på luksus og komfort. Denne type dyser kan med den nyeste teknologi give en pulserende massage, som giver massage i et helt andet niveau. Derudover, kan du flytte rundt på dyserne, så du kan tilpasse massagen, så du får lige den massage du ønsker.  

Vi har også model Skagen med 3. generations dyser. Den model kan du læse mere om her.

Balboa Styresystem 

Model Skagen leveres med Balboa styresystem (TP 600). Balboa er en anderkendt amerikansk virksomhed, som er kendte for deres intuitive styresystemer af høj kvalitet. Styresystemet er designet, så det er nemt og enkelt at bruge. Det er efter vores mening de bedste udespa styresystemer på markedet, og derfor skal de selvfølgelig være i vores udespa. 

Lucite® akryl

Karet i model Skagen 4G er produceret af amerikansk Lucite® akryl. Vi har valgt at bruge netop denne type akryl til vores udespa, fordi Lucite® er anderkendte for deres højkvalitetsakryl. Med mere end 80 års erfaring med akrylproduktion, tør vi godt lade dem levere akrylen til vores udespa. Akrylen er samtidig også varme-, ridse- og farvebestandigt, hvilket gør at den er super holdbar og slidstærk. Lucite® akryl er lavet med Microban® teknologi, hvilket betyder at karrene er permanent beskyttet mod bakterier, mug og lugt. 

Balboa wifi modul

Hvis du har lyst til at give dit udespa en ekstra opgradering, så kan du tilkøbe et Balboa WIFI modul. Et WIFI modul kan give dig mulighed for, at styre dit udespa trådløst med din smartphone eller tablet. Med et Balboa WIFI modul, har du mulighed for at regulere temperaturen, selvom du ikke er hjemme. Denne mulighed er især genial hvis du har dit udespa i et sommerhus. Så kan spabadet være varmt og lækkert, til at du ankommer. Et wifi modul kan selvfølgelig også være lækkert at have til dit spabad hjemme. Så kan du altid holde øje med temperaturen i dit udespa. Virkelig en lækker tilføjelse til dit Skagen 4G udespa. 

Læs mere om Balboa wifi modul her.

Læs mere om Skagen 4G og dets specifikationer herunder: 

Antal

 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Fortrydelsesret

Størrelse 200cm x 200cm x 90cm Varmelegeme 3KW med termostatstyring
Vand indhold ca. 1.100 liter Massage pumpe 2 stk LX 2 HK pumpe
Spa farve Perle hvid Cirkulations pumpe 1 stk LX 0,5 HK pumpe
Spa pvc kabinet farve Sort/Koksgrå Stort undervands lys 1 stk
Thermo cover farve Sort Vandfald med LED lys 1 stk
Antal personer 5 stk Multifarve mini LED lys 12 stk
Heraf Siddepladser 4 stk Hjørne lys 4 stk
Heraf Lounge pladser 1 stk Ozonator 1 stk
Siddedybde 63cm - 72 cm Nakke puder 3 stk
WiFi styring Tilvalg Retur ventiler 2 stk
Balboa Control system: TP600 Trappe Tilkøb
Balboa Heater: BP6013 Vandtæt højtaler med bluetooth 2 stk
Kabinet isolering 2 cm Dyser kontrol med LED lys 4 stk
Spa isolering 2-4 cm Filter 2 stk
Bund plade Hård plast Strøm 400V/16A -- 6500W
Rustfri stål massage dyser 39 stk
516

Produktinformation

Farve
Pearl White
Størrelse
200cm x 200cm x 90cm
Antal personer
5 personer
Sidde pladser
5 siddeplads

Download

Manual til TP600 Balboa

Download (3.93M)

Du vil eventuelt også synes om

Relaterede produkter

15 andre produkter i samme kategori