Fuur udespa til 5 personer

Udespa Fuur 4G - 5 pers. - 230x230x92cm - Pearl White

Tilvalg

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

1.417 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 59.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.417 kr. Samlede kreditomk. 7.992 kr. Samlet tilbagebetaling 67.987 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 6,45%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
59.995,00 kr.
Inkl. moms

Ønsker du mere velvære og afslapning i din hverdag, men også et sted hvor der er plads til at hygge med venner og familie? Så er model Fuur 4G udespa det helt rette udespa for dig og din familie. 

Model Fuur 4G udespa er en af kundernes favoritter. Fuur 4G er en af vores luksuriøse og yderst rummelige modeller fra Nordic Relax serien. Her får du virkelig meget udespa for pengene.  

I dette udespa er der god plads til 5 personer. Nyd roen og velværen i en af de to loungesæder, eller i et af de tre formstøbte og ergonomiske sæder. De mange massagedyser og det varme vand skal nok give dig en afslappende oplevelse. Derudover, har spaet også bluetooth højtalere og lys i hele spabadet. 

Massagesæderne er ergonomisk designet til at give dig maksimal komfort. De 87 dyser er nøje placeret, for at levere en effektiv fuldkropsmassage. Så du kan ikke være andet end afslappet, efter en tur i et Fuur 4G udespa. 

Med i prisen får du et lækkert cover, som gør det nemmere at holde temperaturen i dit udespa og som samtidigt sørger for, at der ikke kommer blade og andet skidt i badevandet. Hvis du ønsker at opgradere, så har vi også et ekstra tykt termocover i vores sortiment. Thermocoveret er 12-15 cm. tykt og holder ekstra godt på varmen. Læs mere om vores thermocover her.

4. generationsdyser:

Denne model er med 4. generations massagedyser. Denne type dyser kan give to forskellige slags massage. Strålemassage og en behagelig pulserende massage, som giver absolut velvære til både krop og sind. 4. generations dyser giver flere muligheder end 3. generations dyser. Med 4. generations dyser kan du bytte rundt på de forskellige typer dyser, så du kan tilpasse massagen lige efter dit ønske – så kan du få den ultimative massage på din yndlingsplads i udespaet. 

Tag dig tid til afslapning, lad op og nyd et roligt øjeblik med et Fuur 4G i dit liv. Så vil du kunne byde en helt ny form for afslapning velkommen i dit liv. 

Balboa styring:

Model Fuur 4G leveres med det amerikanske Balboa styresystem (TP800) som er et nemt og intuitivt kontrolpanel. Balboa er en anerkendt amerikansk producent af styresystemer til udespa, som er kendte for at producere nogle af de bedste styresystemer til udespa. 

Lucite® akryl:

Fuur 4G er produceret med amerikansk Lucite® akryl i absolut høj kvalitet. Karret som du sidder i, i udespaet er lavet af akryl. Lucite® har over 80 års erfaring med akrylproduktion, deres akryl er ridse-, varme- og farvebestandig, og derfor er det optimalt at bruge i udespa. Lucite®-produkter er lavet med Microban®-teknologi og giver derfor en permanent beskyttelse mod mug, bakterier og lugt.  

Balboa WIFI Modul: 

Ønsker du nemt at kunne styre dit udespa trådløst via din mobil / tablet, så har du mulighed for at tilkøbe et Balboa WIFI Modul. Med WIFI-modulet har du blandt andet mulighed for at regulere på temperaturen igennem den medfølgende app. Så kan du nemt sætte temperaturen op, på vej hjem fra arbejde eller bare inde fra stuen – det er op til dig. Balboa WIFI modul er også en perfekt tilføjelse, hvis dit Fuur 4G skal stå i dit sommerhus. Læs mere om Balboa wifi modul her.

Er du interesseret i at vide mere, få et uforpligtende tilbud på en model Fuur inkl. tilbehør og levering eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os her: 

Tlf. 51907286

E-mail: [email protected]

Ser flere af vores udespa modeller på kategorisiden.

Læs mere om Fuur 4G og dets specifikationer herunder

Antal
Sidste elementer på lager

 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Fortrydelsesret

Størrelse 230cm x 230cm x 92cm Varmelegeme 3KW med termostatstyring
Vand indhold ca. 1.700 liter Massage pumpe 3 stk LX 3 HK pumpe
Spa farve Perle hvid Cirkulations pumpe 1 stk LX 0,5 HK pumpe
Spa pvc kabinet farve Koks Grå Stort undervands lys 1 stk
Thermo cover farve Sort Fontaine med LED lys 3 stk
Antal personer 5 stk Vandfald med LED lys 1 stk
Heraf Siddepladser 3 stk Hjørne lys 4 stk
Heraf Lounge pladser 2 stk Multifarve mini LED lys 12 stk
Siddedybde 63cm - 72 cm Ozonator 1 stk
WiFi styring Tilkøb Nakke puder 3 stk
Balboa Control system: TP800 Retur ventiler 2 stk
Balboa Heater: BP6013G2 Trappe Tilkøb
Kabinet isolering 2 cm Vandtæt bluetooth højtaler 2 stk
Spa isolering 2-4 cm Dyser kontrol med LED lys 4 stk
Bund plade Hård plast Filter 2 stk
Rustfri stål massage dyser 87 stk m/LED Strøm 400V/16A -- 8700W
511

Produktinformation

Farve
Pearl White
Vand indhold
ca. 1.700 liter
Spa pvc kabinet farve
Koks Grå
Thermo cover farve
Sort
Antal personer
5 personer
Sidde pladser
5 siddeplads
Siddedybde
63cm - 72 cm

Download

Manual til TP800 Balboa

Download (1.47M)
Grade 
2021-11-25

Fuur 4G touch

Det var aldrig været mere kedeligt at tage på spaophold siden vi har købt vores fuur spa, for oplevelsen af den massage man får et 100 gange bedre her end hvad de har har på sådanne ophold.
Vi bruger den sindssygt meget hele familien og det kører bare.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
2021-03-12

Luksus for alle pengene.

Vi har haft vores Fuur spa nu i godt 5 måned og bruger det 3-4 gange om ugen og det fungere bare:-)
Er glad for vi valgte Fuur 4G (2,3 x 2,3 m) frem for et mindre (2 x 2 m). Her er der plads til hele familien.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
2021-02-03

Luksus for alle pengene.

Super lækkert spa med plads til hele familie eller venner. Vi har nu haft vores i 3 måneder og nyder hvert sekund i spa'et.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Skriv en anmeldelse

Du vil eventuelt også synes om

Relaterede produkter

16 andre produkter i samme kategori