• Nedsat pris

Infrarød Sauna - 3 pers.

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri23: 565,00 kr. »
Mdl. betaling: 565,00 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 12.45%. Omkostninger i alt: 0,00 kr. Det totale beløb: 12.995,00 kr.
Rentefri36: 0,00 kr. »
Mdl. betaling: 0,00 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 0%. Omkostninger i alt: 0,00 kr. Det totale beløb: 0,00 kr.
16.995,00 kr.
12.995,00 kr. Spar 4.000,00 kr.
Inkl. moms

Regelmæssig behandling i infrarøde stråler har væsentlige fordele; De kan bl.a. lindre smerte, løsne spændte muskler, udrense og afgifte kroppen og øge din forbrænding. 

Renser for giftstoffer

Flere videnskabelige undersøgelser har dokumenteret at behandling med infrarøde stråler har mange fordele, og her er ud renselse og smertelindring de to væsentligste fordele. Når man forhøjer kroppens kerne temperatur med en grad, begynder man at svede, hvilket er sundt. Og en effektiv måde at fjerne giftstoffer fra kroppen er ved transpiration.

Naturlig smertelindring

Når temperaturen i forøges i vævet, har det en beroligende og afspændende virkning på musklerne.  Så varme terapi er en naturlig smertelindring, der bl.a. kan lindre og formindske smerter for personer med lede – og slidgigt. Den infrarøde varme trænger ind muskler, væv og led og forøger blodomløbet, samt fremskynder respirationen. Varmeterapien i de infrarøde stråler forbedrer også ens bevægelighed

Bedre kredsløb

Jævnlig brug af infrarød sauna, svarende til et par gange om ugen kan fremme kredsløbet og resultere i et lavere blodtryk. Det er jo videnskabeligt bevist at et højt blodtryk øger risikoen for hjertesygdomme, nyresygdomme og alvorlige slagtilfælde. 

Så ved brug af infrarød sauna kan man på naturlig måde sænke sit blodtryk. 

Opvarmning af kroppen har også en forebyggende effekt hvis man gerne vil undgå infektioner. 

Hyppigt brug af infrarød sauna hjælper med at øge de hvide blodlegemer, så man forbliver mere sund.  Dvs. at hvis man rammes af f-eks en forkølelse kommer man sig hurtigere.

Hypertermisk behandling

Dette er et forholdsvist nyt, men flere og flere sportsudøver anvender saunaer og infrarøde kabiner mere, ikke kun efter træningen, men som et værktøj til at forbedre selve præstationen. Korte perioder med forøgelse af kroppens kerne temperatur kan ifølge Rhonda Perciavalle Patrick medføre markante forbedringer i den enkeltes sportspræstation. Heraf har hun opkaldt konceptet 'hypertermisk behandling'. Nye forskningsforsøg viser at infrarøde stråler har forskellige positive virkninger på kroppen – her kan nævnes både øget udholdenhed og vækst af nye hjerneceller.

Kosmetiske fordele

Spring én tur i den infrarøde sauna og nyd fordelene… Huden taber sin elasticitet med alderen og rynkerne kommer frem – men blot få ture i den infrarøde sauna vil øge blodtilstrømningen til huden hvilket hjælper på dannelsen af nye hudceller, samt fjerner de døde. Dette resulterer i at huden får noget af sin fasthed og elasticitet tilbage og bliver mere blød og glat. Rynkerne mindskes

Hemlock wood
120x120x190cm
8 pcs carbon heater
1920W

Antal
Sidste elementer på lager

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret

Relaterede produkter

2 andre produkter i samme kategori