• Nedsat pris

Varmepumpe 3.5 kW med WiFi

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri 10-60: 0,00 kr. »
Mdl. betaling: 0,00 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 0%. Omkostninger i alt: 0,00 kr. Det totale beløb: 0,00 kr.
6.995,00 kr.
3.995,00 kr. Spar 3.000,00 kr.
Inkl. moms

SPAlageret.dk’s 3.5 Kw varmepumpe. En 3.5 Kw varmepumpe er en smart løsning til dig med udespa. En varmepumpe er en effektiv og energibesparende måde at opvarme dit udespa på. Denne varmepumpe anbefaler vi til spa op til 1100 liter vand.  

En energieffektiv løsning

En varmepumpe opsamler varmen i luften og overfører varmen til vandet i dit udespa. Denne løsning er energibesparende, fordi at denne varmepumpe har en COP værdi på 5.4. Det betyder at for hver kW som varmepumpen bruger, så tilføjer den 5.4 Kw til dit udespa. Det er derfor en yderst energibesparende måde at have udespa på. Men en varmepumpe kan du spare op til 50% på din strømregning, og derfor er varmepumpen hurtigt tjent hjem. Det er samtidig en yderst miljøvenlig løsning til dit udespa. 

Wifi styring

Denne varmepumpe har indbygget Wifi styring, derfor kan den nemt kontrolleres fra din telefon. Med den tilhørende app kan du nemt regulere temperaturen i dit spa, så det kan både være imens du sidder inde i sofaen – men det kan også være mens du er på ferie eller i sommerhus. 

Kan bruges året rundt

En varmepumpe kan bruges stort set hele året. Den vil altid trække den varme ud af luften, som der nu engang er. I det danske, tempererede klima ville den kunne køre de fleste dage af året. Den kan nemlig bruges indtil temperaturen er -7 eller lavere. Så på en normal vinter er det måske kun et par dage, hvor du ikke kan bruge varmepumpen. 

Montering og levering er ikke med i prisen.

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
Størrelse 39,4cm x 44,4cm x 43,5cm Strøm 220 V
Kapacitet 3.5 KW Strømforbrug 0.63 KW
Støj niveau v/1meter < 46 db(A) Rør tilslutning Ø 32
COP 5.4 Kabinet Metal
WiFi styring Ja Styresystem Motorola
Kompressor GMCC (Toshiba) Kapacitet 10-20 m3
859

Relaterede produkter

1 other product in the same category