• Nedsat pris

Udespa Fanø - 5 pers

Tilvalg

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri23: 2.902,33 kr. »
Rentefri36: 1.866,18 kr. »
99.995,00 kr.
59.995,00 kr. Spar 40.000,00 kr.
Inkl. moms

Vi kan her præsenterer vores helt nye Square udespa - Model Fanø.

Dette udespa er udført i et lækkert og minimalistisk design. Dette super lækre luksuriøse udespa, er en del af vores exclusive Nordic Relax UdeSpa serie.

Model Fanø er selvfølgelig udstyret efter alle kunstens regler og masser af luksus til meget billige penge, når vi sammenligner priser, udstyr og kvalitet med alle andre på spamarkedet. Du får et udespa i et Square design, som både ser rigtig lækkert ud, men også matcher nutiden linier.

Derudover får du masser af lækre detaljer såsom nyeste generation af massage dyser med indbygget LED lys. Du får springvand, vandfald, bluetooth højtaler samt mulighed for tilslutning af WiFi så du kan styre dit nye udespa med din mobiltelefon.   Det har selvfølgelig monteret det amerikanske Balboa styresystems nyeste topmodel SpaTouch2, hvilket er det bedste på markedet.

Model Fanø har nakke/skuldre massage ved det ene hjørne, hvilket er ren luksus efter en lang arbejdsdag eller ved problemer med nakke/skuldre, det giver en helt naturlig afslapning og velvære.   Nordic Square udespa serien er selvfølgelig også forberedt til det kolde nordiske klima, med hele 5-7 cm isolering på undersiden af karret, 3-5 cm isolering i kabinet samt et 12-15 cm tykt Thermo cover.

Vi ligger stor vægt på isoleringen da det gør meget for dit strømforbrug på dit nye udespa. Alle udespa i Square Serien har en fast bund af hård plast med 3 cm isolering, som forhindrer sne, vand, blade etc. samt utøj at komme ind bag kabinet.

Kom og se eller prøv den i vores udstilling, kontakt os på mail eller telefon.   Nordic Relax serien består af en række exklusive udespa, som er forberedt til det nordiske klima og hvor du får rigtig meget ekstra udstyr som du ikke får andre steder hvor der sælges udespa.

Spar op til 80% på din udespa elregning, ved at tilkoble en af vores 6 kW varmepumpe med wifi styring!   Se alle fakta her under.

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
Størrelse220cm x 220cm x 94cmVarmelegeme3KW med termostatstyring
Vand indholdca. 1.250 literMassage pumpe2 stk LX 3 HK pumpe
Spa farvePerle hvidCirkulations pumpe1 stk LX 0,5 HK pumpe
Spa pvc kabinet farveKoks GråStort undervands lys1 stk
Termo Spa cover farveSort - 15 cm isoleringFontaine med LED lys2 stk
Antal personer5 stkVandfald med LED lys1 stk
Heraf Siddepladser3 stkHjørne lys4 stk
Heraf Lounge pladser2 stkMultifarve mini LED lys12 stk
Siddedybde63cm - 72 cmOzonator1 stk
WiFi styringTilkøbNakke puder3 stk
Balboa Control system:SpaTouch2Afløb1 stk
Balboa Heater:BP6013G2Trappe1 stk
Kabinet isolering3 cmDyser kontrol med LED lys6 stk
Spa isolering5-7 cmFilter2 stk
Bund - Hård plast3 cmStrøm400V/16A -- 8700W
Rustfri stål massage dyser111 stk m/LED