• Nedsat pris

Udespa Løkken 4G - 7 pers

Tilvalg

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri 10-60: 865,58 kr. »
Mdl. betaling: 865,58 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 11.35%. Omkostninger i alt: 11.939,80 kr. Det totale beløb: 51.934,80 kr.
49.995,00 kr.
39.995,00 kr. Spar 10.000,00 kr.
Inkl. moms

KAMPAGNE: Få en trappe og et thermocover med i prisen! (Så længe lager haves)

Mangler du lidt mere velvære og afslapning i din hverdag? Et sted hvor du slappe af efter hverdagens gøremål? Så er model Løkken 4G måske det helt rigtige udespa for dig? 

Model Løkken er ideel til dig der vil sidde alene med et glas vin, til dig som har børn som der også skal være plads til, og til dig som vil have venner på besøg til velvære og luksus. Denne model er nemlig både luksuriøs og rummelig, og kan derfor bruges til lidt af hvert. 

Dette udespa har 7 siddepladser, som er ergonomisk udformet i amerikansk akryl. De speciel designede siddepladser, vil sammen med hele 31 dyser i rustfrit stål, sikre en helt fantastisk spaoplevelse. Dyserne sørger for massage af både ryg, lænd og fødder. Derudover, er der selvfølgelig bluetooth højtalere, LED springvand og LED lys i hele spaet. 

Med dette udespa er der plads til at du kan nyde velværen med både venner og familie. Men du kan selvfølgelig også nyde udespaet alene, og nyde roen og afslapningen. 

Med i prisen får du et spacover, som hjælper med at holde på varmen og som sikrer at der ikke kommer blade og andet skidt i dit badevand. 

4. generations dyser

Løkken udespa er udstyret med 4. generations dyser, som sikrer den absolut bedste spaoplevelse. Med 4. generations dyser har du mulighed for at bytte rundt på de forskellige typer dyser, så du får lige netop den type massage som du ønsker. Dyserne kan give en pulserende massage, som tager velværen til et helt nyt niveau. 

Balboa styring 

Løkken udespa har indbygget Balboa styresystem, som er en af de førende producenter inden for styresystemer til udespa. Styresystemet er intuitivt, og er derfor yderst enkelt at bruge. Balboa er et anderkendt amerikansk mærke, som er kendt for god kvalitet og brugervenlighed. 

Lucite akryl 

Denne model er produceret i amerikansk Lucite® akryl. Lucite® er anderkendt for deres høje kvalitet, og netop derfor er deres akryl i vores udespa. Akrylen er ridse-, varme- og farvebestandigt og er derfor også super holdbar på længere sigt. Lucite® bruger en unik Microban®-teknologi, som giver permanent beskyttelse mod bakterier, mug og lugt. 

Balboa WIFI modul

Ønsker du at kunne styre dit spabad via din telefon eller tablet, så har du mulighed for at opgradere dit spabad med et Balboa WIFI modul. Med et Balboa WIFI modul, kan du hæve og sænke temperaturen på dit udespa når du f.eks. er væk hjemmefra. Måske vil du hæve temperaturen, så spabadet er dejlig varmt når du kommer hjem fra arbejde? Balboa WIFI modul er også en brugbar opgradering, hvis dit Løkken 4G udespa skal stå i sommerhuset. Så kan vandet være varmt, når du ankommer fredag eftermiddag. Du kan læse mere om vores WIFI modul her.  

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
Diameter / Højde200cm / 92cmVarmelegeme3KW med termostatstyring
Vand indholdca. 1.200 literMassage pumpe1 stk LX 3 HK pumpe
Spa farvePerle hvidCirkulations pumpe1 stk LX 0,5 HK pumpe
Spa pvc kabinet farveSort/KoksgråStort undervands lys1 stk
Thermo cover farveSortFontaine med LED lys2 stk
Antal personer7 stkMultifarve mini LED lys12 stk
Heraf Siddepladser7 stkOzonator1 stk
Heraf Lounge pladser0 stkRetur ventiler2 stk
Siddedybde63cm - 72 cmVandtæt bluetooth højtaler2 stk
Balboa Control system:TP600Dyser kontrol med LED lys4 stk
Balboa Heater:BP6013Filter2 stk
Kabinet isolering2-3 cmStrøm380V/16A
Spa isolering2-4 cmBund pladeHård plast
Rustfri stål massage dyser31 stkWiFi styringTilvalg

Download

Manual til TP600 Balboa

Download (3.93M)

Relaterede produkter

5 andre produkter i samme kategori