Udespa Aarhus - 5 pers

Tilvalg

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri 10-60: 932,25 kr. »
Mdl. betaling: 932,25 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 10.34%. Omkostninger i alt: 11.940,00 kr. Det totale beløb: 55.935,00 kr.
43.995,00 kr.
Inkl. moms

Er det tid til lidt mere velvære og afslapning i hverdagen? Måske er det også tid til at bruge mere kvalitetstid med familie og venner? Så er model Aarhus 3G udespa et rigtig godt bud! Med et Aarhus 3G udespa i dit liv, vil du uden tvivl kunne tilføje et helt nyt niveau af velvære til din hverdag. 

Model Aarhus 3G er en af vores populære modeller, som du og din familie uden tvivl vil blive glad for. Her har vi nemlig en luksuriøs og veldesignet model i vores Nordic Relax serie, som samtidig står til en yderst skarp pris. 

I vores Aarhus 3G udespa, er der plads til 5 personer. Med 2 loungepladser og 3 rummelige siddepladser, er der her de bedste vilkår for afslapning for hele familien. Sæderne er formstøbte efter ergonomiske principper, som sikrer ultimativ komfort uanset hvilket af de 5 sæder man sidder i.

I denne model af udespa, får du ikke mindre end 34 dyser. Disse dyser er strategisk placeret, for at give den allerbedste oplevelse for brugeren. I model Aarhus 3G har du derfor mulighed for at få en skøn fuldkropsmassage, hvilket virkelig giver afslapning og velvære i hverdagen. Udespaet har også indbygget bluetooth højtalere og LED lys i hele spaet. 

Med i vores skarpe pris, får du også et cover, som hjælper med at holde på temperaturen i udespaet. Det sørger også for, at der ikke kommer blade og andet skidt i badevandet. Ønsker du at opgradere coveret til et ekstra tykt thermocover, så kan du finde vores 15 cm tykke thermocover her. Det holder endnu bedre på varmen, og er især nyttigt i frostvejr.  

3. generations dyser

Denne variant af Aarhus udespa, har indbygget 3. generations dyser. Denne type dyser giver dig en behagelig strålemassage, som uden tvivl vil give velvære til krop og sind. Ønsker du vores opgraderede model med 4. generations dyser, så forhandler vi også model Aarhus med 4. generations dyser – det kan du finde her.

Uanset hvilken type dyser du vælger, så vil du få gode muligheder for afslapning og velvære i et Aarhus udespa. 

Balboa styring

Vores Aarhus udespa leveres med det amerikanske Balboa styresystem (TP600). Dette styresystem er anderkendt inden for spaverden, og er især kendt for det intuitive styresystem og høj kvalitet. Samtidig, er netop dette styresystem nemt at bruge og yderst holdbart. Det er altså ikke et tilfælde, at det er netop dette styresystem som du finder i dit Aarhus 3G udespa. 

Lucite® akryl

Dette udespa er produceret med amerikansk Lucite® akryl. Karret i alle vores udespa er nemlig produceret i amerikansk akryl, hvilket er noget af det bedste på markedet. Lucite® er kendte for deres akryl, og er en af verdens førende producenter af højkvalitets akryl. Deres akryl er ridse-, varme- og farvebestandigt og de har mere en 80 års erfaring med produktion af netop akryl. Derudover, så benytter Lucite® Microban®-teknologi, hvilket giver permanent beskyttelse mod bakterier, lugt og mug. Det er altså ikke tilfældigt at vi har valgt netop dem som leverandør.  Model Århus.

Balboa WIFI modul

Hvis du ønsker at styre dit udespa, når du ikke er hjemme, så kan du tilkøbe et Balboa WIFI modul. Med et dette modul, kan du nemt styre dit udespa fra din smartphone eller tablet. Via den tilhørende app, kan du nemt styre varmen i dit udespa. Med et Balboa WIFI modul kan du sikre, at vandet er varmt på netop det tidspunkt du ønsker. Måske skal der skrues op, så spabadet er klar, når du kommer hjem efter en lang dag på arbejde? Eller skal udespaet i sommerhuset være varmt, når I ankommer fredag eftermiddag? Læs mere om Balboa WIFI modul lige her.

Herunder kan du læse mere om Aarhus 3G og dets udstyr og specifikationer: 

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
Størrelse 200cm x 200cm x 90cm Varmelegeme 3KW med termostatstyring
Vand indhold ca. 1.100 liter Massage pumpe 1 stk LX 3 HK pumpe
Spa farve Perle hvid Cirkulations pumpe 1 stk LX 0,5 HK pumpe
Spa pvc kabinet farve Sort/Koksgrå Stort undervands lys 1 stk
Thermo cover farve Sort Fontaine med LED lys 4 stk
Antal personer 5 stk Multifarve mini LED lys 12 stk
Heraf Siddepladser 3 stk Hjørne lys 4 stk
Heraf Lounge pladser 2 stk Ozonator 1 stk
Siddedybde 63cm - 72 cm Nakke puder 3 stk
WiFi styring Tilvalg Retur ventiler 2 stk
Balboa Control system: TP600 Vandtæt bluetooth højtaler 2 stk
Balboa Heater: BP6013 Dyser kontrol med LED lys 4 stk
Kabinet isolering 2-3 cm Filter 2 stk
Spa isolering 2-4 cm Strøm 380V/16A
Rustfri stål massage dyser 34 stk Bund plade Hård plast
810

Download

Manual til TP600 Balboa

Download (3.93M)

Relaterede produkter

4 andre produkter i samme kategori