Udespa Samsø - 3 pers

  Tilvalg

  Basisbank finansiering
  Betal med Basisbank
  Rentefri 10-60: 565,58 kr. »
  Mdl. betaling: 565,58 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 8.13%. Omkostninger i alt: 5.939,80 kr. Det totale beløb: 33.934,80 kr.
  27.995,00 kr.
  Inkl. moms

  Ønsker du dig mere ro, afslapning og velvære i hverdagen? Ønsker du dig et sted hvor du kan slappe af med venner og familie? Så er Samsø 3G lige sagen for dig! 

  Med Samsø 3G i dit liv, vil du få et skønt udespa hvor der er plads til 3 personer. Dette udespa er derfor perfekt til dig, som ikke har så meget plads eller til dig, hvor I måske ikke er så mange i husstanden. Det kan være, at børnene er flyttet hjemmefra eller at du bor alene. Samsø 3G er et af vores mindre udespa, det står derfor til en rigtig skarp pris. 

  Dette udespa er designet efter ergonomiske principper, for at sikre at du får ultimativ komfort, uanset hvor i spaet du sidder. Model Samsø 3G er udstyret med 2 lounge/liggepladser og en siddeplads. Derfor er der her, de ultimative forhold til at nyde udespaet alene eller med en partner/veninde/ven. 

  Samsø 3G er en del af vores Nordic Relax serie, og har derfor indbyggede højtalere, LED-lys og 28 massagedyser i rustfrit stål. Her er der altså tale om et rigtig lækkert spa, til en rigtig god pris. 

  Når du køber et Samsø 3G, får du et fint cover med i prisen. Coveret hjælper med at holde vandet varmt, og sørger for at der ikke kommer blade og andet skidt i vandet. Hvis du ønsker at opgradere jeres udespa, så kan du tilkøbe et ekstra tykt thermocover. Det ekstra tykke thermocover er 12-15 cm tykt og holder derfor endnu bedre på varmen. Læs mere om thermocoveret her. 

  3. Generationsdyser 

  Denne model af Samsø er udstyret med 3. generationsdyser. Denne type er perfekt til dig som nyder strålemassage og en simpel opsætning af dyser. Dyserne er selvfølgelig strategisk placeret, så de giver en skøn massage. Vi sælger også en model Samsø med 4. generations massagedyser, den kan du læse mere om her. 

  Balboa styring

  Model Samsø er udstyret med styresystem fra Balboa (TP600). Balboa er en anderkendt amerikansk producent af styresystemer til udespa. Balboa levere intuitive styresystemer, som er holdbare og nemme at benytte. Styresystemet er nemt at bruge, og kan holde til meget. Netop derfor, har vi valgt at have Balboa styresystemer i vores udespa. 

  Lucite® akryl 

  Model Samsø 3G er produceret med Lucite® akryl. Lucite® er en amerikansk anderkendt producent af akryl i høj kvalitet. Lucite® er rigtig dygtige til at producere akryl i høj kvalitet, og med mere end 80 års erfaring, så er de rigtig gode til det. Deres akryl er ridse-, varme- og farvebestandigt, så det er yderst oplagt til karene i vores udespa. Derudover, så er akrylen lavet med Microban®-teknoloi, hvilket giver permanent beskyttelse mod bakterier, lugt og mug. 

  Balboa WIFI modul 

  Vil du opgradere dit udespa med et WIFI modul? Så kan du tilkøbe et Balboa WIFI modul. Med et Balboa WIFI modul, har du mulighed for at regulere temperaturen i dit udespa, selvom du ikke er hjemme. Du kan også holde øje med, om temperaturen er som den skal være. Et Balboa WIFI modul er især egnet til dig som har dit udespa til at stå i sommerhuset, så kan du sikre at udespaet er varmt når du ankommer til sommerhuset. Det er en rigtig brugbar opgradering! 

  Læs mere om vores WIFI modul her. 

  Du kan læse mere om model Samsø 3G og dets specifikationer herunder;

  Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
  Størrelse210cm x 170cm x 90cmVarmelegeme3KW med termostatstyring
  Vand indholdca. 800 literMassage pumpe1 stk LX 3 HK pumpe
  Spa farvePerle hvidStort undervands lys1 stk
  Spa pvc kabinet farveKoks gråMultifarve mini LED lys10 stk
  Thermo cover farveSortHjørne lys4 stk
  Antal personer3 stkOzonator1 stk
  Heraf Siddepladser1 stkAkrylAmerikansk Lucite® Akryl
  Heraf Lounge pladser2 stkNakke puder2 stk
  Balboa system med WiFiTilvalgAfløb1 stk
  Vandfald med LED lys1 stkRetur ventiler1 stk
  Balboa Control system:TP600TrappeTilkøb
  Balboa Heater:BP6013G1Dyser kontrol med LED lys3 stk
  Kabinet isolering3 cmFilter2 stk
  Spa isolering2-4 cmVandtæt bluetooth højtaler2 stk
  Bund pladeHård plastStrøm400V/16A
  Rustfri stål massage dyser28 stk

  Download

  Manual til TP600 Balboa

  Download (3.93M)

  Relaterede produkter

  5 andre produkter i samme kategori