Skagen black pearl spa

  Udespa Skagen BP - 5 pers

  Tilvalg

  Basisbank finansiering
  Betal med Basisbank
  Rentefri 10-60: 848,92 kr. »
  Mdl. betaling: 848,92 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 11.63%. Omkostninger i alt: 11.940,20 kr. Det totale beløb: 50.935,20 kr.
  38.995,00 kr.
  Inkl. moms

  Skal du have endnu mere velvære og afslapning i din hverdag? Måske et sted hvor du kan slappe af efter dagens stress og jag? Så er er vores model Skagen Black Pearl det helt rigtige spa for dig! 

  Med et Skagen Black pearl udespa i dit liv, vil du kunne tilføje et helt nyt niveau af afslapning og velvære til din hverdag. Skagen kan med dets rummelig design og lækre mørke Black Pearl akryl, virkelig skabe en fornemmelse af luksus og spa. Samtidig får du Skagen Black Pearl til en virkelig skarp pris. 

  I model Skagen Black Pearl er der god plads til 5 personer. Udespaet er nemlig designet med et liggesæde og hele 4 siddepladser. Derfor er der her god plads til familie og venner. Sæderne er designet efter ergonomiske principper, som giver ultimativ komfort uanset hvilket sæde du vælger. Her er virkelig et skønt spa til dig, som gerne vil have muligheden for, at kunne slappe af med venner og familie i dit udespa. 

  Med model Skagen Black Pearl får du et komplet udespa med indbyggede bluetooth højtalere, springvand, LED lys og ikke mindre end 39 dyser i rustfrit stål. Uden tvivl et udespa til livsnyderen. 

  Med i prisen, får du et lækkert cover, som beskytter dit badevand mod blade og lignende, og samtidig hjælper med at holde på varmen. Vil du gerne opgradere, så har vi også et ekstra tykt thermocover i vores sortiment. Vores thermocover er 12-15 cm tykt, og holder derfor endnu bedre på varmen. Læs mere om vores thermocover her.

  3. Generationsdyser 

  Denne model af Skagen udespa er udstyret med 3. generationsdyser. Denne type massagedyser er til dig, som ønsker en afslappende strålemassage. Dyserne er strategisk placeret, så man får en dejlig massage på alle 5 pladser i udespaet. 

  Ønsker du en opgraderet model, hvor massagedyserne også kan give pulserende massage, så skal du have et udespa med 4. generations dyser i stedet. Du kan læse mere om Skagen med 4. generations dyser her.

  Balboa styresystem

  I dit Skagen Black Pearl udespa, vil du finde et Balboa kontrolpanel og styresystem. Balboa er et anderkendt amerikansk firma, som er kendt for deres intuitive styresystemer til udespa. I model Skagen Black Pearl finder du styresystemet T600 som er nemt at betjene og yderst holdbart. Så kan du nemt styre lys, lyd og jet i dit Skagen udespa. 

  Lucite® akryl 

  I Skagen Black Pearl finder du et kar af amerikansk Lucite® akryl. Lucite® akryl er anderkendt for deres akryl og har over 80 års erfaring med netop akrylproduktion. Netop derfor har vi valgt at benytte Lucite® i vores udespa. Denne type akryl er holdbar og af høj kvalitet, og så er akrylen ridse-, varme- og farvebestandigt. Derudover er karet produceret med Microban® teknologi. Med Microban® teknologi er karet permanent beskyttet mod mug, lugt og bakterier. Virkelig et ideelt materiale til udespa. 

  Balboa wifi modul

  Ønsker du at kunne styre dit Skagen udespa når du ikke er hjemme? Med et Balboa wifi modul kan du styre temperaturen trådløst med din smartphone eller tablet. Du kan igennem den medfølgende app, tjekke temperaturen i dit udespa, og skrue op og ned for temperaturen. Dette er især en god opgradering til dig, som vil have dit udespa til at stå i et sommerhus. Så kan dit udespa være varmt og klar, når du ankommer til sommerhuset fredag eftermiddag. Balboa wifi modul kan sagtens bruges til udespa som står hjemme også.

  Læs mere om Balboa wifi modul her.

  Læs mere om model Skagen Black Pearl og dets specifikationer herunder: 

  Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
  Størrelse200cm x 200cm x 90cmVarmelegeme3KW med termostatstyring
  Vand indholdca. 1.100 literMassage pumpe2 stk LX 2 HK pumpe
  Spa farvePerle hvidCirkulations pumpe1 stk LX 0,5 HK pumpe
  Spa pvc kabinet farveSort/KoksgråStort undervands lys1 stk
  Thermo cover farveSortVandfald med LED lys1 stk
  Antal personer5 stkMultifarve mini LED lys12 stk
  Heraf Siddepladser4 stkHjørne lys4 stk
  Heraf Lounge pladser1 stkOzonator1 stk
  Siddedybde63cm - 72 cmNakke puder3 stk
  WiFi styringTilvalgRetur ventiler2 stk
  Balboa Control system:TP600TrappeTilkøb
  Balboa Heater:BP6013Vandtæt højtaler med bluetooth2 stk
  Kabinet isolering2 cmDyser kontrol med LED lys4 stk
  Spa isolering2-4 cmFilter2 stk
  Bund pladeHård plastStrøm400V/16A -- 6500W
  Rustfri stål massage dyser39 stk

  Download

  Manual til TP600 Balboa

  Download (3.93M)

  Relaterede produkter

  5 andre produkter i samme kategori