• Nedsat pris

Udespa - Model Fuur

Tilvalg

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri23: 2.184,93 kr. »
Rentefri36: 1.407,85 kr. »
100.995,00 kr.
44.995,00 kr. Spar 56.000,00 kr.
Inkl. moms

Model Fuur som er en af vores topmodeller og er udstyret efter kunstens regler og masser af luksus til meget billige penge. Dette super lækre luksuriøse udespa, er en del af vores exclusive Nordic Relax UdeSpa serie. Model Fuur er udstyret med nakke massage, hvilket er ren luksus efter en lang arbejdsdag eller ved problemmer med nakke/skuldre.   Her får du masser af lækre detaljer med lys, springvand, bluetooth, højtalere samt mulighed for tilslutning af WiFi så du kan styre dit nye udespa med din mobiltelefon. Der er selvfølgelig monteret det amerikanske Balboa styresystem i denne model, hvilket er det bedste på markedet.
Alle udespa i denne serie har en fast bund af hård plast, som forhindrer sne, vand, blade etc. samt utøj at komme ind bag kabinet.  Udespa'et er forberedt til det kolde nordiske klima, med hele 5-7 cm isolering på undersiden af karret, 3-5 cm isolering i kabinet samt et 12-15 cm tykt Thermo cover. 
Derudover har udespa'et en fast bund af hård plast, som forhinder sne, vand, blade etc. samt utøj at komme ind bag kabinet. Kom og se eller prøv den i vores udstilling.   Nordic Relax serien består af en række exklusive udespa, som er forberedt til det nordiske klima.   Denne model bruger 2 stk. Nordic Relax Filter .   Se alle fakta her under.

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret

Relaterede produkter

5 andre produkter i samme kategori