Udespa Fuur - 5 pers

Tilvalg

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri 10-60: 1.115,58 kr. »
Mdl. betaling: 1.115,58 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 8.32%. Omkostninger i alt: 11.939,80 kr. Det totale beløb: 66.934,80 kr.
54.995,00 kr.
Inkl. moms

Ønsker du et sted til nydelse, velvære og afslapning, men hvor der også er plads til at forkæle dine venner og familie til en social sammenkomst? Så er model Fuur det helt rette spabad for dig.

Model Fuur er en af kundernes klare favoritter, hvilket vi godt kan forstå. Her får du en af vores luksuriøse og rummelige modeller, i Nordic Relax Serien, som samtidig står til en fremragende pris. 

Med dette spabad er der god plads til 5 personer. Nyd tilværelsen i en af de to loungesæder, eller i et af de tre formstøbte ergonomiske sæder, og lad dig forkæle af massagedysernes behagelige stråler.

Massagesæderne er ergonomisk designet til at levere maksimal komfort og de 87 dyser er nøje placeret for at levere en effektiv fuldkropsmassage, der sørger for optimal afspænding og afslapning. 

Med i prisen får du et lækkert cover, som sørger for at holde temperaturen i dit udespa og sørger samtidig for, at der ikke falder blade og andet i badevandet. Ønsker du at opgradere til et 15 cm tykt thermo cover, som holder endnu bedre på temperaturen, er dette også en mulighed. Læs mere her.

3. generationsdyser:

Denne model er med 3. generations massagedyser. Denne type dyser giver en behagelig strålemassage som giver velvære til både krop og sind. Ønsker du en opgraderet model med dybdegående massage samt justerbare dyser, forhandler vi også model Fuur med 4. generationsdyser. Læs mere om model Fuur 4G her.

Tag dig tid til afslapning, få ny energi og indfri dine drømme om at opnå den helt perfekte velvære derhjemme hver eneste dag!

Balboa styring:

Modellen leveres med det amerikanske Balboa styresystem (TP800) som giver dig et nemt og intuitivt kontrolpanel.

Balboa er en anerkendt amerikansk producent af styresystemer til spabade, som er kendte for at sikre en af de bedste kvaliteter på markedet.

Lucite® akryl:

Modellen er produceret af amerikansk Lucite® akryl i høj kvalitet. Akrylet er selve karret som du sidder i, i spabadet. Lucite® er kendte for at være en af verdens førende producenter af akrylprodukter af høj kvalitet. Lucite® har over 80 års erfaring i tasken, deres akryl er ridsebestandig samt varme- og farvebestandig og er derfor ideel til brug i udendørs spabade. Lucite®-produkter er udstyret med Microban®-teknologi og giver således permanent beskyttelse mod bakterier, mug og lugt.

Balboa WIFI Modul: 

Ønsker du at nemt kunne styre dit udespa trådløst via en app til din mobil / tablet, så har du mulighed for at tilkøbe et Balboa WIFI Modul og dermed opgradere dit udespa yderligere. Med WIFI-modulet har du bl.a. mulighed for at regulere på temperaturen fra app’en, hvilket er genialt når du kommer i tanke om, at du gerne vil i dit spabad når du kommer hjem fra en lang dag på job, ja så kan det være klar til du kommer hjem. Se produktet her

Læs mere om model Fuurs udstyr samt specifikationer herunder:

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
Størrelse 230cm x 230cm x 92cm Varmelegeme 3KW med termostatstyring
Vand indhold ca. 1.700 liter Massage pumpe 3 stk LX 3 HK pumpe
Spa farve Perle hvid Cirkulations pumpe 1 stk LX 0,5 HK pumpe
Spa pvc kabinet farve Koks Grå Stort undervands lys 1 stk
Thermo cover farve Sort Fontaine med LED lys 3 stk
Antal personer 5 stk Vandfald med LED lys 1 stk
Heraf Siddepladser 3 stk Hjørne lys 4 stk
Heraf Lounge pladser 2 stk Multifarve mini LED lys 12 stk
Siddedybde 63cm - 72 cm Ozonator 1 stk
WiFi styring Tilkøb Nakke puder 3 stk
Balboa Control system: TP800 Retur ventiler 2 stk
Balboa Heater: BP6013G2 Trappe Tilkøb
Kabinet isolering 2 cm Vandtæt bluetooth højtaler 2 stk
Spa isolering 2-4 cm Dyser kontrol med LED lys 4 stk
Bund plade Hård plast Filter 2 stk
Rustfri stål massage dyser 87 stk Strøm 400V/16A -- 8700W
504

Download

Manual til TP800 Balboa

Download (1.47M)

Relaterede produkter

4 andre produkter i samme kategori