Udespa Skagen - 5 pers

  Tilvalg

  Basisbank finansiering
  Betal med Basisbank
  Rentefri 10-60: 765,58 kr. »
  Mdl. betaling: 765,58 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 13.29%. Omkostninger i alt: 11.939,80 kr. Det totale beløb: 45.934,80 kr.
  33.995,00 kr.
  Inkl. moms

  Trænger du til at slappe af og virkelig komme ned i gear? Så er vores model Skagen 3G helt sikkert et godt valg! Model Skagen 3G har et rummeligt og ergonomisk design, hvor der absolut er plads til afslapning og velvære. 

  Model Skagen 3G er designet med hele 4 siddepladser og et lækkert liggesæde. Her er der altså god plads til afslapning for hele familien. Alle pladser er designet efter ergonomiske principper, for at sikre maksimal komfort uanset hvilken plads du sidder på. 

  Med model Skagen 3G får du virkelig meget udespa for pengene. Her får du nemlig hele 39 stk. dyser i rustfrit stål, indbygget bluetooth højtaler og LED lys. Model Skagen 3G er derfor et udespa, hvor der ikke er gået ned på kvaliteten. Et udespa hvor du uden tvivl vil kunne have en masse dejlige stunder med din familie og venner. 

  Med i prisen får du også et lækkert cover, som beskytter dit badevand og som hjælper med at holde på varmen. Hvis du ønsker at opgradere, så har vi også et thermocover i vores sortiment, som du kan tilkøbe. Læs mere om vores ekstra tykke termocover her.

  3. generations dyser 

  Denne variant af model Skagen har indbygget 3. generations dyser. 3. generations dyser giver strålemassage, som helt sikkert vil virke afslappende og afstressende. Dyserne er strategisk placeret, så de giver en dejlig massage på alle pladser i spaet. 

  Vi sælger også model Skagen med 4. generations dyser, som giver flere muligheder i forhold til massage. Læs mere om model Skagen 4G her.

  Balboa styring

  Denne model Skagen 3G er udstyret med et styresystem fra Balboa. Balboa er en anderkendt amerikansk producent af styresystemer til udespa, og er i sær kendt for at lave intuitive styresystemer som er nemme at bruge. Derfor finder du netop Balboa styresystemer i vores udespa. 

  Lucite® akryl

  Vores model Skagen 3G er produceret af amerikansk Lucite® akryl. Vores kar er lavet af akryl, og der vil vi selvfølgelig kun vælge en producent, som kan levere akryl af høj kvalitet. Lucite® er en anderkendt amerikansk producent, som har mere end 80 års erfaring med produktion af kvalitetsakryl. Derfor er det netop Lucite® akryl vi har valgt til vores udespa. Akrylen er derudover også ridse-, varme- og farvebestandigt. Samtidig er akrylen lavet med Microban®-teknologi, hvilket giver dig en permanent beskyttelse mod bakterier, mug og lugt. 

  Balboa WIFI modul 

  Vil du gerne kunne styre dit udespa trådløst med din smartphone eller tablet? Så kan du tilkøbe et Balboa WIFI modul og få en lækker opgraderet løsning til dit udespa. Med et Balboa WIFI modul, har du muligheden for at styre dit udespa på afstand – dette er f.eks. perfekt til dig som har et udespa i dit sommerhus. Så kan du have et lækkert varmt spabad til at vente, når du kommer i sommerhuset fredag eftermiddag. Balboa WIFI modulet kan også have sine fordele, hvis du har udespaet stående derhjemme. 

  Du kan læse mere om vores Balboa WIFI modul her.

  Læs mere om Skagen 3G og dets specifikationer herunder: 

  Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
  Størrelse200cm x 200cm x 90cmVarmelegeme3KW med termostatstyring
  Vand indholdca. 1.100 literMassage pumpe2 stk LX 2 HK pumpe
  Spa farvePerle hvidCirkulations pumpe1 stk LX 0,5 HK pumpe
  Spa pvc kabinet farveSort/KoksgråStort undervands lys1 stk
  Thermo cover farveSortVandfald med LED lys1 stk
  Antal personer5 stkMultifarve mini LED lys12 stk
  Heraf Siddepladser4 stkHjørne lys4 stk
  Heraf Lounge pladser1 stkOzonator1 stk
  Siddedybde63cm - 72 cmNakke puder3 stk
  WiFi styringTilvalgRetur ventiler2 stk
  Balboa Control system:TP600TrappeTilkøb
  Balboa Heater:BP6013Vandtæt højtaler med bluetooth2 stk
  Kabinet isolering2 cmDyser kontrol med LED lys4 stk
  Spa isolering2-4 cmFilter2 stk
  Bund pladeHård plastStrøm400V/16A -- 6500W
  Rustfri stål massage dyser39 stk

  Download

  Manual til TP600 Balboa

  Download (3.93M)

  Relaterede produkter

  5 andre produkter i samme kategori