Udespa Samsø 4G - 3 pers

Tilvalg

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri 10-60: 848,92 kr. »
Mdl. betaling: 848,92 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 11.63%. Omkostninger i alt: 11.940,20 kr. Det totale beløb: 50.935,20 kr.
38.995,00 kr.
Inkl. moms

Drømmer du om mere velvære og afslapning i hverdagen? Så kunne Samsø 4G være et rigtig godt bud. Med et model Samsø 4G i dit liv, vil du kunne skabe en fantastisk oase i haven eller på terrassen. Model Samsø 4G er et af vores mindre udespa, og derfor er det perfekt til dig, som ikke har så meget plads eller til den lille familie. Måske er børnene flyttet hjemmefra? 

Med model Samsø 4G får du et udespa med plads til 3 personer. Det er udstyret med alle de samme funktioner, som vores andre spa i vores Nordic Relax serie, men det fylder mindre og så kan du få det til en rigtig skarp pris. 

Samsø 4G har plads til 3 personer og er designet med 2 liggepladser og en siddeplads. Sæderne er designet efter ergonomiske principper. Derfor er du sikker på, at komforten er optimalt, uanset hvor du sidder i udespaet. Her er der de ultimative vilkår for afslapning og afstresning. 

Dette udespa har indbygget bluetooth højtalere, LED-lys og 28 dyser i rustfrit stål. Du får derfor hele pakken med et Samsø 4G udespa, bare i en lidt mindre størrelse.  

Når du køber en model Samsø 4G, får du et smart cover med i prisen. Coveret hjælper med at holde på varmen, og sørger samtidig for, at blade og andet skidt ikke kommer i dit badevand. Ønsker du et tykkere cover, så har vi også et ekstra tykt thermocover i vores sortiment, som kan tilkøbes. Dette thermocover er 12-15 tykt, og holder derfor ekstra godt på varmen. Læs mere om thermocoveret her.

4. generationsdyser 

Denne model Samsø har indbyggede 4. generationsdyser. Denne type dyser er til dig som ikke vil gå ned på luksus og komfort. Dyserne kan med den nyeste teknologi give en pulserende massage, som giver en ekstra dybdegående massage. Samtidig kan du flytte rundt på dyserne, så du kan få lige den massage du bedst kunne tænke dig. 

Vi har også model Samsø med 3. generationsdyser i vores sortiment, den kan du læse mere om her.

Balboa styring

Samsø 4G er leveres med styresystem fra Balboa (TP600). Balboa er en anderkendt amerikansk producent af styresystemer til udespa. De er kendte for deres intuitive systemer, som er nemme at bruge og af høj kvalitet. Derfor er det netop Balboa styresystemer som vi har i vores udespa. 

Lucite® akryl 

Karet i model Samsø 4G er produceret af amerikansk Lucite® akryl. Lucite® er en anderkendt producent af kvalitetsakryl, og netop derfor har vi valgt at have Lucite® akryl i vores udespa. Akrylen er ridse-, varme- og farvebestandigt, og er derfor yderst egnet til spabade. Derudover, så er denne akryl lavet med Microban® teknologi, hvilket giver permanent beskyttelse mod bakterier, lugt og mug. 

Balboa WIFI modul 

Med et Balboa WIFI modul kan du give dit udespa en opgradering. Med et WIFI modul kan du regulere temperaturen trådløst fra din smartphone eller tablet. Med den medhørende app, kan du nemt holde øje med den aktuelle temperatur, og regulere temperaturen efter behov. Det her en rigtig lækker opgradering til dit udespa, og det er især egnet, hvis dit udespa står i sommerhuset. Så kan du skrue op for spaet, så det er lækkert og varmt, når du ankommer. 

Læs mere om Balboa WIFI modul her.

Du kan læse mere om Samsø 4G og dets specifikationer herunder; 

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
Størrelse 210cm x 170cm x 90cm Varmelegeme 3KW med termostatstyring
Vand indhold ca. 800 liter Massage pumpe 1 stk LX 3 HK pumpe
Spa farve Perle hvid Stort undervands lys 1 stk
Spa pvc kabinet farve Koks grå Multifarve mini LED lys 10 stk
Thermo cover farve Sort Hjørne lys 4 stk
Antal personer 3 stk Ozonator 1 stk
Heraf Siddepladser 1 stk Akryl Amerikansk Lucite® akryl
Heraf Lounge pladser 2 stk Nakke puder 2 stk
Balboa system med WiFi Tilvalg Afløb 1 stk
Vandfald med LED lys 1 stk Retur ventiler 1 stk
Balboa Control system: TP600 Trappe Tilkøb
Balboa Heater: BP6013G1 Dyser kontrol med LED lys 3 stk
Kabinet isolering 3 cm Filter 2 stk
Spa isolering 2-4 cm Vandtæt bluetooth højtaler 2 stk
Bund plade Hård plast Strøm 400V/16A
Rustfri stål massage dyser 28 stk
842

Download

Manual til TP600 Balboa

Download (3.93M)

Relaterede produkter

13 andre produkter i samme kategori