Udespa Aarhus 4G - 5 pers

Tilvalg

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri 10-60: 1.015,58 kr. »
Mdl. betaling: 1.015,58 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 9.31%. Omkostninger i alt: 11.939,80 kr. Det totale beløb: 60.934,80 kr.
48.995,00 kr.
Inkl. moms

Drømmer du om velvære, afslapning og rolige aftener? Om et sted hvor du kan nyde kvalitetstid med familien eller en anden som du har kær? Så er vores model Aarhus 4G det helt rigtige udespa til dig! 

Med et Aarhus 4G udespa i dit liv, vil du med dens rummelige og luksuriøse design kunne nyde absolut velvære i dit eget hjem. Her får du virkelig et godt, pålideligt udespa til en rigtig skarp pris. 

I model Aarhus 4G udespa er der plads til 5 personer. Her er det muligt for dig og familien at slappe af i en af de to liggepladser, eller på en af de tre siddepladser. Alle 5 pladser i udespaen er støbt efter ergonomiske principper, som sikrer absolut komfort og afslapning.  

Samtidig har vores Aarhus 4G model også indbygget bluetooth højtalere, ikke mindre end 34 dyser i rustfrit stål og multifarvet LED lys. Her er der altså tale om et genialt udespa, som uden tvivl vil sikre dig og familien afslappende øjeblikke i en travl hverdag. 

Med i prisen får du et lækkert cover, som beskytter dit badevand og samtidig holder på varmen i dit spabad. Hvis du ønsker at opgradere, så har vi også et 15 cm tykt termocover i vores sortiment som holder på varmen endnu bedre. Du kan læse mere om vores ekstra tykke thermocover til udespa her

4. Generationsdyser

Denne model Aarhus har indbygget 4. generations massagedyser. Denne type dyser er til dig, som ikke vil gå ned på komfort og velvære. 4. generations dyser kan med den nyeste teknologi, give pulserende massage og du kan flytte rundt på dyserne, så du får massage lige netop der, hvor du har brug for det. Med 4. generations dyser i dit udespa, har du også LED-lys i nogen af dyserne, hvilket giver en rigtig fed effekt. 

Vi har også model Aarhus med 3. generations dyser. Læs mere her.  

Balboa styring

Model Aarhus 4G leveres med styresystem fra det anderkendte amerikanske firma Balboa. Indbygget i model Aarhus 4G er Balboa TP600, hvilket er et intuitivt styresystem, som er nemt at bruge. 

Balboa er kendt for deres styresystemer til udespa og andre spabade, og er derfor det helt rigtige system til vores udespa. 

Lucite® akryl

Karet i vores model Aarhus 4G er produceret af amerikansk akryl i høj kvalitet. Vi bruger nemlig akryl til selve karret, for at skabe absolut komfort og et holdbart produkt.  Lucite® er en anderkendt amerikansk producent, som har mere end 80 års erfaring med fremstilling af højkvalitetsprodukter. Vi har valgt Lucite® akryl til vores udespa, da deres akryl er ridse-, varme- og farvebestandigt. Derudover, så er Lucite® akryl lavet med Microban®-teknologi, hvilket giver permanent beskyttelse mod bakterier, lugt og mug. 

Balboa WIFI modul 

Ønsker du at kunne styre dit udespa trådløst via din smartphone eller tablet? Så har du mulighed for at tilkøbe et Balboa WIFI modul, og få en opgraderet løsning til dit udespa. Med Balboa WIFI modul, har du blandt andet mulighed for at regulere temperaturen i dit udespa via den tilhørende app. 

På den måde kan de skrue op for temperaturen inden du f.eks. kører hjem fra arbejde – så er udespaet klar og varmt, når du kommer hjem efter en lang dag. Et Balboa WIFI modul er også rigtig smart, hvis du skal have dit Aarhus 4G udespa til at stå i sommerhuset. Så kan du holde øje med temperaturen og sætte varmen op, så udespaet er klar når du ankommer. Balboa WIFI modulet er virkelig en anvendelig tilføjelse til dit udespa! Model Århus.

Læs mere om Balboa wifi modul her. 

Herunder kan du læse mere om model Aarhus’ udstyr og specifikationer; 

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
Størrelse 200cm x 200cm x 90cm Varmelegeme 3KW med termostatstyring
Vand indhold ca. 1.100 liter Massage pumpe 1 stk LX 3 HK pumpe
Spa farve Perle hvid Cirkulations pumpe 1 stk LX 0,5 HK pumpe
Spa pvc kabinet farve Sort/Koksgrå Stort undervands lys 1 stk
Thermo cover farve Sort Fontaine med LED lys 4 stk
Antal personer 5 stk Multifarve mini LED lys 12 stk
Heraf Siddepladser 3 stk Hjørne lys 4 stk
Heraf Lounge pladser 2 stk Ozonator 1 stk
Siddedybde 63cm - 72 cm Nakke puder 3 stk
WiFi styring Tilvalg Retur ventiler 2 stk
Balboa Control system: TP600 Vandtæt bluetooth højtaler 2 stk
Balboa Heater: BP6013 Dyser kontrol med LED lys 4 stk
Kabinet isolering 2-3 cm Filter 2 stk
Spa isolering 2-4 cm Strøm 380V/16A
Rustfri stål massage dyser 34 stk Bund plade Hård plast
811

Download

Manual til TP600 Balboa

Download (3.93M)

Relaterede produkter

13 andre produkter i samme kategori