Udespa Juelsminde 4G - 6 pers

Tilvalg

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri 10-60: 1.065,58 kr. »
Mdl. betaling: 1.065,58 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 8.79%. Omkostninger i alt: 11.939,80 kr. Det totale beløb: 63.934,80 kr.
51.995,00 kr.
Inkl. moms

Drømmer du om mere ro, afslapning og velvære i din hverdag? Så er det Juelsminde 4G du mangler! Her har vi nemlig et lækker udespa fra vores Nordic Relax serie, som er rummelig og som har alle de rigtige funktioner, for at gøre din spaoplevelse luksuriøs og afslappende. 

Juelsminde 4G er designet med fokus på velvære og afslapning, og samtidig er der plads til hele 6 personer. Spa'et er designet med ét loungesæde og hele 5 siddepladser. Sæderne er formstøbte efter ergonomiske principper, for at sikre ultimativ komfort, uanset hvor i udespaet du sidder. 

Med Juelsminde får du virkelig et dejligt udespa til en skarp pris. Her får du indbyggede bluetooth højtalere, 51 dyser i rustfrit stål og flot LED-lys. Juelsminde 4G har simpelthen alt det rigtige udstyr, til at give dig ultimativ forkælelse og velvære. Med et Juelsminde 4G udespa, kan du virkelig forkæle din familie og venner med afslapning, luksus og velvære, i det lækre varme vand. 

Ved køb af dette skønne Juelsminde 4G udespa, får du et smart cover med i prisen. Coveret hjælper med at holde på varmen og sørger for, at du ikke får blade og andet utøj i dit badevand. Hvis du ønsker at opgradere dette cover, så har vi også et thermocover i vores sortiment. Thermocoveret er 12-15 cm tykt og holder derfor endnu bedre på varmen. Læs mere om vores thermocover her

4. generationsdyser 

I vores Juelsminde udespa er der indbygget 4. generationsdyser. Denne type dyser er en opgradering, i forhold til de almindelige 3. generationsdyser. Med 4. generationsdyser kan du få både strålemassage og en mere dybdegående, pulserende massage. Med disse dyser kan du også flytte rundt på dyserne, og derved tilpasse massagen lige netop på den måde, du kan lide det. 

Balboa styring 

Model Juelsminde bliver leveret med SpaTouch2 styresystem fra Balboa. SpaTouch2 er et intuitivt kontrolpanel med touch- og farveskærm. Balboa er en anderkendt amerikansk producent af styresystemer til spabade. De er især kendte for at lave styresystemer, som er nemme at bruge og af god kvalitet. Derfor er det netop disse styresystemer, som vi bruger i vores udespa. 

Lucite® akryl 

I et udespa er det vigtigt, at karet man sidder i, er af holdbar kvalitet. Derfor bruger vi amerikansk akryl fra Lucite® til vores udespa. Lucite® er anderkendte for deres holdbare akryl i høj kvalitet, og har mere end 80 års erfaring med akrylproduktion. Akrylen fra Lucite® er varme-, ridse- og farvebestandigt. Derudover, så er den lavet med Microban® teknologi, hvilket betyder at akrylen er permanent beskyttet mod mug, lugt og bakterier. 

Balboa WIFI modul 

Ønsker du at kunne betjene dit udespa trådløst? Så kan du opgradere med et Balboa WIFI modul. Med et Balboa WIFI modul, kan du trådløst igennem den tilhørende app, regulere temperaturen i dit udespa. Dette er især smart, hvis du skal have dit udespa til at stå i et sommerhus. Så kan du både holde øje med temperaturen, og du kan også f.eks. skrue op for spa’et, så det er varmt når du ankommer. Virkelig en luksus og virkelig brugbart. 

Læs mere om Balboa WIFI modul her.

Læs mere om Juelsminde 4G og dets funktioner herunder: 

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
Størrelse 200cm x 200cm x 90cm Varmelegeme 3KW med termostatstyring
Vand indhold ca. 1.100 liter Massage pumpe 2 stk LX 3 HK pumpe
Spa farve Perle hvid Cirkulations pumpe 1 stk LX 0,5 HK pumpe
Spa pvc kabinet farve Sort/Koksgrå Stort undervands lys 1 stk
Termo Spa cover farve Sort Fontaine med LED lys 4 stk
Antal personer 6 stk Multifarve mini LED lys 12 stk
Heraf Siddepladser 5 stk Hjørne lys 4 stk
Heraf Lounge pladser 1 stk Ozonator 1 stk
Siddedybde 63cm - 72 cm Nakke puder 3 stk
WiFi styring Tilvalg Retur ventiler 2 stk
Balboa Control system: SpaTouch2 Vandtæt bluetooth højtaler 2 stk
Balboa Heater: BP6013 Dyser kontrol med LED lys 4 stk
Kabinet isolering 2-3 cm Filter 2 stk
Spa isolering 2-4 cm Strøm 380V/16A
Rustfri stål massage dyser 51 stk m/LED Bund plade Hård plast
827

Download

Manual SpaTouch2

Download (2.01M)

Relaterede produkter

13 andre produkter i samme kategori