Udespa Gilleleje Ex - 8 pers

  Tilvalg

  84.995,00 kr.
  Inkl. moms

  Med vores model Gilleleje, får du virkelig meget luksus for pengene. Her har du de allerbedste vilkår for at kunne hygge dig med venner og familie. Model Gilleleje har nemlig pladser til hele 8 personer, så her er der virkelig plads til den store familie eller til en stor gruppe venner. Med Gilleleje er der de optimale vilkår til en masse hyggelige stunder med familie, naboer eller venner. 

  Model Gilleleje er designet med én lækker liggeplads og ikke mindre end 7 siddepladser. Sæderne er formstøbte efter ergonomiske principper, så man sidder godt i alle sæder i udespaet. Spaet vil med sit design og rummelige størrelse, give en luksuriøs og afslappende oplevelse. 

  Med Model Gilleleje får du virkelig meget udespa for pengene. Model Gilleleje er nemlig en del af vores Nordic Relax serie, så her får du indbygget bluetooth højtaler, multifarvet LED-lys og flot springvand. Derudover, så er Model Gilleleje udstyret med hele 125 dyser, som er lavet i rustfrit stål og nogen af dyserne har indbygget LED-lys. Gilleleje 4G er virkelig en luksuriøs model. 

  I dette udespa er der simpelthen alle muligheder for luksus og velvære. 

  4. generationsdyser 

  Med model Gilleleje 4G er der ikke sparret på noget – og det gælder også massagedyserne. I model Gilleleje er der nemlig indbygget 4. generationsdyser. Med 4. generationsdyser har du mulighed for både strålemassage og en pulserende massage. Du har mulighed for at flytte rundt på de mange dyser, så du får massage på lige den måde du godt kan lide. Her er der altså velvære for alle pengene. 

  Balboa Styring

  Model Gilleleje fortsætter med de lækre løsninger! I denne model får du nemlig Balboa styresystemet SpaTouch2, som er et lækkert intuitivt kontrolpanel med farve- og touchskærm. Balboa er anderkendte for deres intuitive kontrolpaneler, og levere styresystemer af høj kvalitet. Det er derfor ikke et tilfælde at det er netop Balboa styresystemer, som vi har i vores udespa. 

  Lucite ® akryl 

  I vores model Gilleleje har vi selvfølgelig brugt noget af det bedste akryl på markedet. Derfor er udespa'ets kar lavet af amerikansk Lucite® akryl. Lucite® er en anderkendt producent af akryl i høj kvalitet, og de har mere en 80 års erfaring med netop akryl produktion. Akrylen er ridse-, varme og farvebestandigt og så er den lavet med Microban® teknologi. Det betyder at akrylen er permanent beskyttet mod lugt, mug og bakterier. 

  Balboa WIFI modul 

  Hvis du vil opgradere dit Gilleleje 4G yderligere, så kan du tilkøbe et Balboa WIFI modul. Med et WIFI modul kan du regulere temperaturen på dit udespa trådløst. Med den tilhørende app kan du nemt holde øje med badevandstemperaturen, og skrue op og ned for varmen. Dette er især smart, hvis dit Gilleleje 4G udespa skal stå i sommerhuset. Et Balboa WIFI modul kan selvfølgelig også have sine fordele, hvis dit udespa står der hjemme. 

  Læs mere om Balboa WIFI modul her.

  Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
  Størrelse220cm x 280cm x 100cmVarmelegeme3KW med termostatstyring
  Vand indholdca. 1.950 literMassage pumpe3 stk LX 3 HK pumpe
  Spa farvePerle hvidCirkulations pumpe1 stk LX 0,5 HK pumpe
  Spa pvc kabinet farveKoks GråStort undervands lys1 stk
  Thermo cover farveSortFontaine med LED lys3 stk
  Antal personer8 stkVandfald med LED lys1 stk
  Heraf Siddepladser7 stkHjørne lys4 stk
  Heraf Lounge pladser1 stkMultifarve mini LED lys12 stk
  Siddedybde63cm - 72 cmOzonator1 stk
  WiFi styringTilkøbNakke puder3 stk
  Balboa Control system:SpaTouch2Retur ventiler2 stk
  Balboa Heater:BP6013G3TrappeTilkøb
  Kabinet isolering2 cmVandtæt bluetooth højtaler2 stk
  Spa isolering2-4 cmDyser kontrol med LED lys7 stk
  Bund pladeHård plastFilter2 stk
  Rustfri stål massage dyser120 stk m/LEDStrøm400V/16A -- 8700W

  Download

  Manual SpaTouch2

  Download (2.01M)

  Relaterede produkter

  8 andre produkter i samme kategori