• Nedsat pris

Udespa - Model Gilleleje Exclusive

Tilvalg

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rentefri23: 3.380,59 kr. »
Rentefri36: 2.171,74 kr. »
109.995,00 kr.
69.995,00 kr. Spar 40.000,00 kr.
Inkl. moms

Vi kan her præsenterer vores helt nye Model Gilleleje Exclusive. Udespa'et til den store familie eller til udlejnings sommerhuset!   Dette super lækre luksuriøse udespa, er en del af vores exclusive Nordic Relax UdeSpa serie. Model Gilleleje er selvfølgelig udstyret efter alle kunstens regler og masser af luksus til meget billige penge, når vi sammenligner priser, udstyr og kvalitet med alle andre på spamarkedet.    Du får et udespa i et exclusive design, som både ser rigtig lækkert ud, og har plads til den helt store familie, gode naboer eller vennerne. Her er der basis for mange hyggelige aftner og weekender med dem man holder af og dem som elsker velvære til kroppen

Derudover får du masser af lækre detaljer såsom nyeste generation af massage dyser med indbygget LED lys. Du får springvand, vandfald, bluetooth højtaler samt mulighed for tilslutning af WiFi så du kan styre dit nye udespa med din mobiltelefon.
Den har selvfølgelig monteret det amerikanske Balboa styresystems nyeste topmodel SpaTouch2, hvilket er det bedste på markedet.
Model Gilleleje Exclusive er selfølgelig også forberedt til det kolde nordiske klima, med hele 5-7 cm isolering på undersiden af karret, 3-5 cm isolering i kabinet samt et 12-15 cm tykt Thermo cover. Vi ligger stor vægt på isoleringen da det gør meget for dit strømforbrug på dit nye udespa. Udespa'et har en fast bund af hård plast med 3 cm isolering, som forhindrer sne, vand, blade etc. samt utøj at komme ind bag kabinet.    Kom og se eller prøv den i vores udstilling, kontakt os på mail eller telefon.   Nordic Relax serien består af en række exclusive udespa, som er forberedt til det nordiske klima, og hvor du får rigtig meget ekstra udstyr som du ikke får andre steder hvor der sælges udespa.   Spar op til 80% på din udespa elregning, ved at tilkoble en af vores 6 kW varmepumpe med wifi styring!   Se alle fakta her under.

Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
Størrelse 280cm x 220cm x 94cm Varmelegeme 3KW med termostatstyring
Vand indhold ca. 1.950 liter Massage pumpe 3 stk LX 2 HK pumpe
Spa farve Perle hvid Cirkulations pumpe 1 stk LX 0,4 HK pumpe
Spa pvc kabinet farve Natur træ Stort undervands lys 1 stk
Termo Spa cover farve Sort - 15 cm isolering Fontaine med LED lys 2 stk
Antal personer 8 stk Vandfald med LED lys 1 stk
Heraf Siddepladser 7 stk Hjørne lys 12 stk
Heraf Lounge pladser 1 stk Multifarve mini LED lys 12 stk
Siddedybde 63cm - 72 cm Ozonator 1 stk
WiFi styring Tilkøb Nakke puder 3 stk
Balboa Control system: SpaTouch2 Afløb 1 stk
Balboa Heater: BP6013G3 Trappe 1 stk
Kabinet isolering 3 cm Dyser kontrol med LED lys 8 stk
Spa isolering 5-7 cm Filter 3 stk
Bund - Hård plast 3 cm Strøm 400V/16A -- 7850W
Rustfri stål massage dyser 112 stk m/LED

Relaterede produkter

3 andre produkter i samme kategori