Udespa Fuur 4G BP - 5 pers

  Tilvalg

  Basisbank finansiering
  Betal med Basisbank
  Rentefri 10-60: 1.198,92 kr. »
  Mdl. betaling: 1.198,92 kr. Rente: 0% hele lånets løbetid. ÅOP: 7.64%. Omkostninger i alt: 11.940,20 kr. Det totale beløb: 71.935,20 kr.
  59.995,00 kr.
  Inkl. moms

  Drømmer du om et sted, hvor du kan slappe af sammen med familie og venner? Et sted, hvor der er plads og mulighed for ro og velvære? Så er vores model Fuur 4G Black Pearl lige udespa’et for dig! 

  Med et Fuur 4G udespa i dit liv, vil du kunne tilføje et helt nyt niveau af luksus og velvære til din hverdag. Dette lækre udespa fra vores Nordic Relax serie er lavet i vores flotte farve Black Pearl, som giver et flot eksklusivt udtryk. Du kan få et Fuur 4G Black Pearl til en rigtig skarp pris. 

  I model Fuur 4G Black Pearl har du 2 lækre liggepladser og 3 formstøbte siddepladser. Alle pladser er formstøbte efter ergonomiske principper, for at sikre ultimativ komfort. I dette spa får du ikke mindre end 87 dyser i rustfrit stål, som er strategisk placeret i hele spa’et. Derfor vil du, uanset hvor du sidder, få en skøn massage i dette udespa. 

  I denne model af Fuur 4G, får du indbyggede bluetooth højtalere, multifarvet LED lys og springvand. Du får altså virkelig meget spa og virkelig mange funktioner til prisen. I dette udespa vil du uden tvivl, kunne få nogle skønne stunder med familie og venner. 

  Ved køb af dette udespa, får du med et cover med i prisen. Coveret hjælper med at holde på varmen, og så beskytter det mod, at du får blade og lignende i dit badevand. Hvis du ønsker at opgradere, så har vi også et thermocover i vores sortiment. Thermocoveret er 12-15 cm tykt, og holder derfor ekstra godt må varmen. Dette er især brugbart i vintermånederne. Læs mere om vores thermocover her.

  4. Generationsdyser 

  Denne model Fuur har indbygget 4. generationsdyser. Denne type massagedyser er til dig som ikke vil gå ned på velvære og komfort. 4. generationsdyser kan give måde strålemassage og pulserende massage. Det giver en mere dybdegående massage, som føles helt fantastisk. Derudover, så kan man med 4. generationsdyser flytte rundt på dyserne, så du kan tilpasse massagen, så den bliver lige som du vil have det. 

  Vi sælger også model Fuur med 3. generationsdyser. Den kan du læse mere om her

  Balboa Styring 

  Model Fuur 4G Black Pearl leveres med et Balboa styresystem. Balboa er en anderkendt amerikansk producent af styresystemer til udespa. De er især kendte for at lave intuitive kontrolpaneler, som er nemme at bruge. Derfor, har vi valgt at have netop Balboa styresystemer i vores udespa. Model Fuur 4G Black Pearl bliver leveret med TP800. 

  Lucite® akryl

  Dette udespa er produceret med amerikansk Lucite® akryl. Lucite® er kendt for at producere akryl i høj kvalitet, og er yderst anderkendte i branchen. Med mere end 80 års erfaring med akryl produktion, tør vi godt at lade Lucite® producere akrylen til vores udespa. Akrylen er ridse-, varme- og farvebestandigt, hvilket gør den yderst velegnet til karrene i udespa. Derudover, så er akrylen lavet med Microban®- teknologi. Det betyder at akrylen er permanent beskyttet mod bakterier, mug og lugt. 

  Balboa WIFI modul 

  Ønsker du at give dit udespa en ekstra opdatering? Så kan du tilkøbe et Balboa WIFI modul til dit udespa. Med et Balboa WIFI modul, kan du både holde øje med temperaturen på dit spa, men også regulere temperaturen via din smartphone eller tablet. Med den medfølgende app, kan du nemt sætte temperaturen op og ned, og sikre at alt er som det skal være. Et Balboa WIFI moduler især egnet til dig, som vil have dit udespa til at stå i sommerhuset. Så kan du f.eks. skrue op for temperaturen, så spa’et er varmt når du ankommer til sommerhuset fredag eftermiddag. 

  Læs mere om vores Balboa WIFI modul her. 

  Læs mere om Fuur 4G og dets specifikationer herunder: 

  Antal

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
  Størrelse230cm x 230cm x 92cmVarmelegeme3KW med termostatstyring
  Vand indholdca. 1.700 literMassage pumpe3 stk LX 3 HK pumpe
  Spa farvePerle hvidCirkulations pumpe1 stk LX 0,5 HK pumpe
  Spa pvc kabinet farveKoks GråStort undervands lys1 stk
  Thermo cover farveSortFontaine med LED lys3 stk
  Antal personer5 stkVandfald med LED lys1 stk
  Heraf Siddepladser3 stkHjørne lys4 stk
  Heraf Lounge pladser2 stkMultifarve mini LED lys12 stk
  Siddedybde63cm - 72 cmOzonator1 stk
  WiFi styringTilkøbNakke puder3 stk
  Balboa Control system:TP800Retur ventiler2 stk
  Balboa Heater:BP6013G1TrappeTilkøb
  Kabinet isolering2 cmVandtæt bluetooth højtaler2 stk
  Spa isolering2-4 cmDyser kontrol med LED lys4 stk
  Bund pladeHård plastFilter2 stk
  Rustfri stål massage dyser87 stkStrøm400V/16A -- 8700W

  Download

  Manual til TP800 Balboa

  Download (1.47M)

  Relaterede produkter

  8 andre produkter i samme kategori