Velkommen til SPAlageret.dk

 

Her hos SPAlageret ønsker vi at give folk luksusoplevelser til de billigste priser.

 

Vi handler med Udespa og alt det tilbehør der måtte være til markedes bedste priser og den bedste kvalitet du kan finde. Skulle i have ønsker om et produkt i ikke kan finde på vores side, så finder vi det til jer - i skal blot sende os en mail.

 

Vi sikrer altid, at alt er klar til dig når det bliver leveret, så det eneste du skal er, at påfylde vand og sætte stikket til strøm.

'Plug and Play' - Så nemt er!!

 

Vi er de billigste på markeder hvis i samligner kvaliteten, udstyret af de produkter vi handler med. Vi sikrer altid at vores varer er 100% iorden og alt bliver testet inden det bliver sendt til jer så i får den bedste oplevelse.

 

Skulle der mod forventning gå noget galt, har vi altid reservedele på lager, og vi står klar til at hjælpe. Vi har 2 års reklamation på alle produkter jvf købeloven så i er altid i sikre hænder.

 

Vi holder vores omkostninger på et yderst lavt niveau hvilket gør at vi kan servicere jer med billige priser samt den bedste kvalitet. 

 

Vi er eneforhandler af vores Udespa og køber direkte fra producenten, hvilket gør at vi ikke har alle de dyre mellemled og det kommer vores kunder tilgode.

Vi er i tæt dialog med producenten om materialer, design samt produktionen af vores udespa. Dette sikre kvaliteten og vi er sikre på, at de passer til vores Skandinaviske miljø.

 

I vil altid kunne komme og besøge os i vores udstilling hvor i kan se eller prøve netop jeres nye produkt.


I er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

 

De bedst oplevelser fra.

 

SPAlageret.dk