Generelle oplysninger 

SPAlageret.dk ApS
CVR-nummer: 38774573
Rugbjergvej 28, 8260 Viby J
E-mail: Kontakt@SPAlageret.dk
Telefonnr.: 51907286


Betaling

Bankoverførelse
MobilePay
Dankort / Visa / Mastercard

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Hvis der ønskes kvittering for indbetaling af beløb, bedes du sende os en mail vedr. dette på kontakt@spalageret.dk.


 
Levering

Alle vores Udespa leveres med enten fragtmænd eller via vores egen chauffør, som fast leverings metode, og til fast pris til alle brofaste forbindelser i Danmark. 

Ved køb af andre varer i forbindelse med disse ovenfor nævnte produkter, sendes det hele samlet.  

Varer ikke købt i forbindelse med et af vores Udespa, sendes via GLS eller Post Danmark inden for 2-4 hverdage. 


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os her på vores webshop. 

Dog ved afgivelse af tilbud fra sælgers forretningssted har køber ingen fortrydelsesret, når bindende købsaftale er indgået. 
  
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse. 
  
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (kontakt@spalageret.dk / +45 51907286) eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. 

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  
                                                                                                                         
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

 
Returnering

Hvis du har meddelt SPAlageret.dk, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Ved returnering af vare anbefaler vi, at varerne pakkes forsvarligt og omhyggeligt ind, da du som køber har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. 
Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering. Omkostninger til forsendelse m.v refunderes ikke. 

Som køber er du forpligtet til efter forudgående aftale med SPAlageret.dk at returnere varen i original emballage, i samme stand og mængde, som den er modtaget.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. 
 
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Udespa, Udesauna og Varmepumper
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 2.500 kr. 
 
Varer undtaget fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten gælder ikke reservedele, skaffevare samt special køb. 

Returnering af reservedele, skaffevare m.v. kan dog ske efter nærmere aftale, men der skal påregnes et fradrag i købsprisen på min. 20%. 

Eventuelle udgifter for fragt modregnes ligeledes. 

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.   

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 
  
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

SPAlageret.dk 
Thorsvej 101
7200 Grindsted   

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 
  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.   

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
  
Du skal reklamere inden for 14 dage efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
  
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at skaden/manglen ikke er opstået ved fejlagtig brug, montering eller anden skadevoldende adfærd, samt brug af ikke korrekte reservedele, filtre, kemi osv. 
Skadevoldende adfærd indebærer også, eftermontering af f.eks. varmelegeme, pumper, display og andre elektroniske dele, som ikke er købt via eller godkendt af SPAlageret.dk.
Skadevoldende adfærd indebærer også efterisolering, montering af isolering, eller andre ændringer af produktet, som ikke aftalt med og godkendt af SPAlageret.dk.

De korrekte reservedele, filtre, kemi osv. kan købe på vores hjemmeside. Alternativt kontakt os venligst for information om korrekte reservedele, filtre, kemi osv. og brugen heraf. 
  
Varen sendes til: 

SPAlageret.dk 
Thorsvej 101
7200 Grindsted   

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Service hos dig

Reklamationer der kræver besøg af en tekniker, vil ske indenfor 10 arbejdsdage. (2 uger). Sygdom og ferie kan forlænge periode. 

I forbindelse med besøg af teknikker er det køberens forpligtigelse, at der er fri adgang til produktet.  Vores teknikker skal have plads til at arbejde og udføre de nødvendige reparationer. 
Hvis du/I har valgt at nedgrave, indmure eller på anden måde at installere produktet, så der ikke er fri adgang for vores teknikker, er det kundens forpligtelse for egen regning at skaffe denne adgang og nødvendig arbejdsplads.

Persondata-politik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. 
  
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 
  
Personoplysningerne registreres hos SPAlageret.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Som registreret hos SPAlageret.dk ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@spalageret.dk 

Klage-adgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse via kontakt@spalagret.dk eller +45 51907286. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01.10.2021