Opstart af dit nye udespa

Vi vil gerne sikre, at du får den allerede bedste oplevelse med dit udespa fra SPAlageret.dk. Derfor har vi samlet en opstarts guide, hvor vi med små videoguides viser hvordan du kommer godt i gang med dit nye udespa fra SPAlageret.dk. 

 

Godt i gang

I denne video fortæller Allan trin for trin, hvordan du kommer i godt i gang med dit udespa. Han fortæller hvordan du fylder spaet for første gang og hvordan du tilkobler strøm. Han kommer også omkring hvordan du tilkobler til telefon til bluetooth højtalerne og hvordan du efterfølgende tømmer udespaet for vand. 

 

 

Herunder kan du se de forskellige trin enkeltvis. 

 

1. Påfyldning af vand

I denne video fortæller Allan hvordan påfylder vand i dit udespa. Det er nemlig rigtig vigtigt, at man gør dette rigtig, for at undgå at få luft i systemet. Denne metode skal bruges første gang du fylder spabadet, men samme metode bruges, når du senere skal genfylde spaet. For at fylde dit udespa, skal du bruge en vandslange.  

 

 

2. Tilkobling af strøm

Efter at have fyldt vand i dit udespa, kan tilkoble strøm til dit spabad. Der er et par ting som man skal være opmærksom på, i forhold til el-tilkobling. Spabadet bliver leveret med et CE-stik (han). Derfor skal du være sikker på, at du har et CE-stik (hun), som kan trække det strøm som et udespa kræver. 

Krav i forhold til tilkobling: 

- 400 volt 
- 16 ampere 
- 3 faser 

Anbefaling: 

- Egen gruppe

 

3. Tilkobling af bluetooth

Alle udespa i vores Nordic Relax serie har indbygget bluetooth højtalere. Den enhed som du skal koble til er endten P20 eller JOYTHEWAY. Koden til bluetooth er oplyst i de velkomstpapirer som du fik i forbindelse med købet. 

I denne video viser Allan hvordan man forbinder sin telefon til udespaet med bluetooth.

4. Tømning af vand

Et par gange om året, er det nødvendigt at skifte badevandet i dit udespa. Dette er super nemt på udespa fra SPAlageret.dk. I denne video viser Allan hvordan du nemt tømmer vandet i dit udespa. Det er ret simpelt! 

For at tømme vandet skal du bruge den ”studs” som sidder på filterkassen. Det er derfor vigtigt at du gemmer denne, den skal bruges til tømning. Derudover, så skal du bruge en vandslange og en lynkobling.

 

Har du flere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Du kan også se vores Q&A, hvor vi har yderligere svar, på de mest spurgte spørgsmål. Her vil du også kunne finde yderligere videoguides. 

Du kan kontakte os på vores mail kontakt@spalageret.dk eller på telefon 51907286.