Velkommen til SPAlageret.dk

Hos SPAlageret.dk er vores mål, at give danskerne de bedste spaoplevelser til de bedste priser. Vi er passioneret omkring udespa og vil gerne give endnu flere danskere mere luksus i hverdagen. Man kan nemlig ikke komme udenom, at udespa virkelig kan skabe velvære og luksus i hverdagen – og det fortjener vi alle. 

SPAlageret.dk har eksisteret siden 2017, og derfor har vi flere års erfaring med netop udespa. Vi er specialiseret inden for udespa, og derfor kan vi give dig den absolutte bedste rådgivning om udespa. 

Alle vores udespa er eget design, og derfor er vi eneforhandlere på netop vores modeller. Så ønsker du dig et Fuur eller Skagen udespa? Ja, så finder du dem kun hos os. Vi kan derfor også altid kvalitetssikre og lave justeringer på vores modeller, så de lever op til de krav vi har til vores produkter. 

Kvalitet til prisen

Hos SPAlageret.dk har vi nogen af Danmarks billigste spa. Samtidig går vi ikke ned på kvaliteten i vores udendørs spabade. Dette kan vi gøre, fordi at vi ikke benytter dyre mellemled. Vi kan derfor holde prisen nede, og kvaliteten oppe. Det kommer dig som kunde til gode. 

For at sikre, at du får den absolutte bedste kvalitet, så bliver alle udespa testet inden det bliver leveret til dig. Spaet bliver fyldt med vand, og gennemtestet. Vores teknikkere tjekker 46 punkter, inden at spaet er klar til at blive leveret. Derefter bliver spa’et tømt og selvfølgelig rengjort. 

Når du køber et udespa fra SPAlageret.dk, så har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Derfor står vi selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis der mod al forventning skulle opstå problemer. Vi har også altid reservedele på lager, så vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt. 

Plug and play 

Når du bestiller et udespa fra SPAlageret, så er der tale om et plug and play koncept. Når du modtager spaet, skal du blot fylde karret med vand og tilkoble strøm. Så er spaet klar til brug, så snart vandet er varmt. Det er nemt! 

Vi har lavet en opstartsguide med videoguides, så du kan se hvordan du opstarter dit udespa. Se vores guide her.

Showroom 

Vores hovedkontor ligger i Skanderborg, hvor vi har kontor, lager og værksted. Snart får vi også et stort showroom. Vi flyttede til denne adresse i september 2021. 

SPAlageret.dk

Niels Bohrs vej 17F 

8660 Skanderborg 

Her er du velkommen til at besøge os. Vi vil altid gerne tage en snak med dig, svare på spørgsmål og så kan du selvfølgelig se vores udespa.

Vi har ikke længere showroom i Grindsted. 

Åbningstider (showroom)

Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15 

Lørdag: 10-15

Søndag: lukket 

Åbningstider (telefon)

Mandag-torsdag: 10-16

Fredag: 10-15

Lørdag-søndag: lukket

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig? Eller har du flere spørgsmål? 

Vi har en Q and A med ofte spurgte spørgsmål, den kan du se her

Vi har også en YouTube kanal med mange brugbare videoer. Find vores YouTube kanal her. 

Derudover, så kan du også blive fuldt opdateret ved at følge os på vores sociale medier. 

Følg os på Facebook her.

Følg os på Instagram her.

Derudover, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, på mail [email protected] eller på telefon 51907286.