Velkommen til SPAlageret.dk!

På denne side har vi samlet al den info, som du kunne få brug for. Skulle du mod al forventning, ikke finde det du leder efter. Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på telefon 51907286 eller på vores mail [email protected] 

Om os

Vil du vide mere om SPAlageret.dk? Find mere info om os og vores virksomhed lige her.

FAQ

Her kan du finde vores FAQ, hvor vi har samlet alle de mest spurgte spørgsmål. Så er du i tvivl om påfyldning af vand, elforbrug eller noget helt tredje, så kan du finde den information lige her. 

Opstartsguide

Hvis man ikke før, har haft et udespa, så kan det godt virke overvældende. Derfor har vi lavet en guide, hvor du kan finde videoguides til, hvordan du kommer godt i gang med dit nye udespa. Guiden kan også være fin at se, hvis du gerne vil have et indblik i, hvad det kræver at have et udespa. Find vores opstartsguide her.

Youtube

Vidste du, at vi har en Youtube kanal? På vores Youtube kan du finde en masse informative videoer om vores udespa. Her kan du finde hjælp til opstart og mange andre spændende informationer og hjælpfulde videoer. Find vores kanal her.

Vi støtter

veg-badge-125.png    Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark