Coverholder til spa

Coverholder til spa

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

En coverholder til spa er en smart og nem måde at håndtere dit thermo cover på, når du skal have det af og på dit spabad.

Når du skal have taget dit cover af dit spabad, kan du nemt og elegant folde coverholderen op med den hydrauliske pumpe der sidder på coverholderen. Du tager bare fat i den og løfter stille og roligt op og så folder den sig faktisk selv op og du kan derefter nemt skubbe dit cover henover dit spa.

På den måde har du en smart måde at opbevare dit cover på, når du skal bruge dit spabad, uden at det skal ligge på jorden eller terrassen mens du bruger dit spabad.

Vores coverholdere er i høj kvalitet og kan rumme alle vores 15 cm. isolerede thermo covers.

2 forskellige coverholder modeller

Med vores ene coverholder model har du en smart løsning der kan stå på jorden under spabadet og som nemt og bekvemt kan flyttes rundt. Her vil dit cover hænge ned på siden af dit udendørs spabad, når du bruger dit spabad, men kan nemt og hurtigt løftes vippes op, så dit thermocover kan glide udover dit spabad.


Med vores model der er monteret direkte på spabadet, får du en løsning som udover at være en smart coverholder, også giver læ for vinden, da coveret vil hænge lidt højere på siden af spabadet og går en del op over kanten, så man kan bruger sit thermo cover som læhegn, når man sidder i spabadet.


Der er ikke en coverholder model der er foretrukket frem for den anden. Det handler om hvilken løsning der fungere bedst for dig og dit spabad.


Overvej placeringen af spabadet når du skal vælge coverholder til dit spabad.