Boblebad

Boblebad

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre

Boblebad udendørs

Der findes få ting, der er lige så afslappende som et spaophold, så hvad kunne være bedre end at tage en lille bid af dette med hjem til dit haven. Med et udendørs boblebad kan du for alvor få slappet af efter en hård arbejdsdag, en god træning eller nyde dine ferie og weekender hjemme i haven.

Udendørs boblebad er en luksus, der er blevet mere og mere populær over de seneste par år. Om det skal være til sommerhuset eller om det skal være til terrassen derhjemme. Og heldigvis kan et udendørs boblebad bruges både om sommeren og om vinteren. Det er ikke kun om sommeren det er en luksus at sidde i, det kan også være en dejlig oplevelse at sidde med familien eller vennerne i det varme vand på en kølig efterårs- eller vinterdag. 

Her hos spa Lageret finder du et stort udvalg af udendørs boblebad i forskellige varianter og størrelser. En ting de har til fælles at de er i god kvalitet, og de bringer afslapning og luksus hjem til dig. Tag et kig her på siden for at se vores store udvalg. Udover udendørs boblebad, har vi selvfølgelig også alt det boblebad tilbehør du skal bruge dertil. Og hvis du har et behov for en større boblebad så forhandler vi også de populære swimspa som også kan bruges til svømmetræning samtidig med at de er et boblebad.

Levering af dit udendørs boblebad

Et udendørs boblebad vejer ret meget så alle vores boblebade leveres med enten fragtmænd eller via vores egen chauffør, som fast leveringsmetode, og til fast pris til alle brofaste forbindelser i Danmark. 

Boblebad med Plug and play løsning

Når du bestiller et boblebad fra SPALageret, så er der tale om et ‘plug and play’ koncept. Det vil sige at når du modtager boblebadet, så skal du blot fylde karret med vand og koble den til strøm. Så er boblebadet faktisk klar til brug, så snart vandet er varmt. Det er da nemt! 

Vi står klar til at hjælpe

Er du blevet nysgerrig på et udendørs boblebad, og har du spørgsmål til vores produkter eller lignende, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, på mail [email protected] eller på telefon 51907286. 

Se vores boblebad i vores showroom

Du er velkommen til at komme og besøge os i vores showroom og se på vores forskellige boblebad modeller. Vi vil altid gerne tage en snak med dig, svare på dine spørgsmål og så kan du selvfølgelig også se vores udendørs boblebade fysisk. Du finder vores showroom på Niels Bohrs Vej 17F, 8660 Skanderborg. 

Her har vi åbent mandag til torsdag fra klokken 8 til klokken 16, fredag kun til kl 15 og om lørdagen 10-15.