Tilbehør til spa

Tilbehør til spa

Der er 29 varer.

Viser 1-29 af 29 element(er)

Aktive filtre

Udespa Cover Holder - Gulvmodel

Pris
Normalpris
3.295,00 kr.
-900,00 kr.
2.395,00 kr.

Med denne cover holder / lift slipper du for montering på dit udeSpa. Den skal blot skubbes ind under dit udespa. Dit cover foldes sammen på...

Udespa Cover Holder - Monteres på spabad

Pris
Normalpris
2.695,00 kr.
-500,00 kr.
2.195,00 kr.

Denne cover holder / lift er til montering på dit udeSpa.
Den hjælper med at løfte coveret af dit udespa, hvilket er en stor hjælp hvis man...

Udespa Håndklæde holder til spabad

Pris
Normalpris
895,00 kr.
-400,00 kr.
495,00 kr.

Praktisk håndklæde holder til dit udespa, så du slipper for at ligge dit håndklæde på jorden.

En håndklæde holder til spa der kan...

Udespa Gelænder til spabad

Pris
Normalpris
1.995,00 kr.
-700,00 kr.
1.295,00 kr.

Gelænder til montering på alle vore udespa i vores Nordic Relax udespa Serie. Det har en lækkert skridsikkert skumgummi belægning på...

Varmekabel

Pris
2.395,00 kr.

Et varmekabel er et tilkøb til dit udespa, som kan hjælpe med at holde spaet varmt om vinteren og særligt i frostvejr. Kablet monteres på spaets...

Hjørneklips - 4 stk.

Pris
98,00 kr.

Ekstra hjørneklips til at montere hjørnerne på dit spa. 

Sælges i sæt af fire stk. 

Reservedel, i tilfælde af at allerede...

Kvalitets tilbehør til spa

Det er altid vigtigt at man tager hånd om sit udendørs spa og husker at passe badevandet i spabadet. For ved at vedligeholde din udespa sikre det dig den gode oplevelse med din udendørs spa og det kan samtidig være med til at forlænge levetiden for din udespa. Så hvorfor ikke give din udespa den bedste “start” og forlæng levetiden samtidig. 


I vores sortiment af tilbehør til spa finder du alt, du skal bruge til udespa, herunder diverse filtre, gelænder, thermo cover, trappe og rengøringssæt og meget andet. Så se endelig hele udvalget igennem, da der altid er noget man kan bruge til din udendørs spa. 

Et effektivt filter kan sikre et godt vand-flow i udespaet’s system. Vores filtre er yderst nemme at sætte på og tage af. Så du skal ikke lægge alt for meget arbejde i at vedligeholde din spas filtre, så du kan bruge med tid på at nyde din udespa. Derudover er det vigtigt at du opretholder en god filterpleje. Vi anbefaler, at du en gang hver 14. dag spuler fileterne med en vandslange. Cirka 1 gang i måneden anbefaler vi, at du renser filteret med filterrens i 12 timer. 


Et cover er helt klart også en vigtig del af vedligeholdelsen af din udespa. Med et thermo cover sikre du, at der ikke kommer smådyr, skidt og andet uvedkommende elementer ned i din udespa. På denne måde kan du sikre renligheden af din udespa. Vores thermo cover har 12-15 cms isolering, så du heller ikke behøver at bekymre dig om vejret. Da vandet i udespaen ikke vil blive påvirket af om graderne udenfor er plus eller minus. 


En trappe eller et gelænder som tilbehør til spa, kan være med til at sikre din færden både ned i spaen og hjælpe med at komme ned på jorden igen. Har du brug for en ekstra støtte anbefaler vi at vælge et gelænder. For med en skridsikkert skumgummi belægning på håndtaget kan du sikre, at der ikke sker unødvendige ulykker og du skal derfor bare nyde din udespa. Ønsker du bare at komme lettere op og ned, så har vi også en trappe der kan hjælpe med dette.  


Derudover er det vigtigt at have styr på kemien, når det kommer til et udendørs spabad. Vi tilbyder både en start pakke 1 og start pakke 2, så indeholder de mest nødvendige ting, der kan være med til at sikre at du har sikkert badevand til dig og familien når i skal bade i jeres udendørs spa.

Startpakke med tilbehør til udespa

Startpakke 1 indeholder 1 kg long tab 20, 1 stk. klor flydedispenser, 1,5 kg pH down samt 1 stk. pH test strips (50 stk.). Denne pakke er en rigtig god start, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dit udespa. Dertil kan du gøre brug af vores startpakke 2.

Startpakke 2 indeholder de produkter du alt skal bruge de næste ca. 2 år for at holde dine filtre og rør rene. Ved at passe dine rør og filtre ordentligt forlænger du levetiden på dit spabad og vedligeholdelsen er med til at øge kvaliteten af dit badevand. 

I startpakke 2 får du: 2 stk. Nordic Relax filter, 2 stk. filter cleaner, 1 stk. pipe cleaner og 1 stk. seaKlear. Med disse ekstra filtre og filter cleaner, har du alt der skal til for at kunne holde filtrene rene. Pipe cleaneren kan bruges til at fjerne urenheder fra vandet, så du kan vente lidt længere med at skifte dit badevand. SeaKlear er med til at holde dit badevand klart, hvis uheldet skulle være ude og det dermed er blevet uklart. SeaKlear renser samtidigt filtrene og fjerner urenheder som olier og cremerester.

Vandmåling i dit spabad

For at sikre at alt er som det skal være, så kan du nemt få et overblik over diverse faktorer såsom temperatur, pH-værdi og desinfektion af vandet med en Blue Connect Go, som er ekstra godt tilbehør til spa, da det er vigtigt at holde styr på vandkvaliteten når det kommer til din udespa. Med dette smarte målingsudstyr kan du sikre dig klart og rent vand. Denne enhed måler de forskellige værdier i dit badevand og giver besked, hvilke kemikalier som der skal tilsættes vandet. Blue Connect Go er meget smart, da udstyret benytter bluetooth kan du nemt aflæse værdierne fra din telefon med den tilhørende app. Hvis der skulle være behov for at tilføje kemikalier, så får du det af vide gennem appen og i hvilke doser og mængder der skal tilsættes. Ønsker du at have automatiske målinger, så har vi Blue Connect Plus. Dette måleudstyr gør det endnu nemmere for dig. 

Udover de praktiske elementer for at få din udespa til at fungere optimalt har vi også tilbehør til spa produkter, der er med til at gøre selve spaoplevelsen endnu bedre. Med et barbord kan du nemt placere dine drikkevarer eller snacks lige ved hånden. Der er næsten heller ikke noget værre end et håndklæde der ligger på jorden. Derfor kan du med vores håndklæde holder nemt og bekvemt altid have håndklædet lige ved hånden, så du ikke længere behøver at tørre dig med et beskidt håndklæde. 

Udespa hos spalageret.dk

Hos Spalageret.dk har vi nogen af Danmarks billigste udendørs spabade, vi går dog ikke ned på kvaliteten i vores forskellige udendørs spa modeller.
For at sikre, at du får den absolutte bedste kvalitet, så bliver alle udespa testet inden det bliver leveret til dig. Vores teknikere tjekker 46 punkter, inden at spaet er klar til at blive leveret. 

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende udespa og tilbehør dertil, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Så skal vi nok finde lige den løsning, der passer ind til dine behov og ønsker. Vi kan kontaktes på telefon 51 90 72 86 eller på mail [email protected]